January 29, 2022

Vlera e Bitcoin bie 20% dhe El Salvador blen sërisht gjatë rënies

Sunday, 05 December 2021 09:18
Vlera e Bitcoin në treg ra me më tepër se 20% ditën e shtunë për shkak të instabilitetit të përgjithshëm në botën e tregjeve financiare,…

Video e robotit realistik që lëviz si një person i vërtetë tmerron internetin

Sunday, 05 December 2021 09:10
Persona të ndryshëm në internet janë tmerruar nga një video ku shfaqet roboti Ameca i cili kryen lëvizje shumë realistike, dhe kanë komentuar se si…

Roveri kinez në Hënë do të investigojë objektin me formë misterioze si një shtëpi

Saturday, 04 December 2021 09:56
Roveri Yutu-2, i cili ka eksploruar anën e largët të Hënës që nga 2019, do të fokusohet në “misionin e ri” për të investiguar objektin…

Një plastikë e re miqësore me mjedisin është krijuar nga sperma e salmonit në Kinë

Friday, 03 December 2021 09:36
Një lloj i ri plastike miqësore me mjedisin është krijuar nga një ingredient krejt ndryshe nga më parë, nga sperma e salmonit. Një ekip shkencëtarësh…

Shkencëtarët bëjnë një hap të madh para duke i dhënë AI aftësi që nuk kanë ekzistuar më parë

Friday, 03 December 2021 09:33
Shkencëtarët kanë deklaruar se inteligjenca artificiale tashmë është pajisur me disa aftësi që nuk janë parë kurrë më parë. Këto kërkues ishin në gjendje të…

Tesla prezanton Cyberquads tërësisht elektrik për fëmijë që kushtojnë $1,900

Friday, 03 December 2021 09:24
Pa shumë zhurmë Tesla ka lançuar Cyberquad për fëmijë i cili kushton $1,900. Ai mund të porositet direkt nga website-i i Tesla, dhe do të…

Këto prototipe transparente të Apple tregojnë madhështinë e produkteve të tejdukshme

Thursday, 02 December 2021 00:54
Koleksionuesi i pajisjeve të Apple, Giulio Zompetti, ka fotografuar një karikues prototip 29W të Apple, i cili është ndryshe nga të tjerët pasi në të…

Shërbimi i ri always-on camera i Qualcomm përbën një problem madhor për privatësinë

Thursday, 02 December 2021 00:49
“Kamera selfie e smartphone-it tuaj do të kërkojë në mënyrë të sigurtë për fytyrën tuaj, dhe në rastet kur ju nuk e prekni atë ose…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019