August 10, 2022

More News

Samsung kryeson inovacionin e shëndetit holistik me Galaxy Watch5 & Watch5 Pro

Samsung kryeson inovacionin e shëndetit holistik me Galaxy Watch5 & Watch5 Pro

Aug 10, 2022 Tech

Samsung Electronics lançoi sot Galaxy Watch5 dhe Galaxy Watch5 Pro – duke formuar zakonet e shëndetit dhe mirëqenies me njohuri intuitive, veçori të a...

Volvo sjell CarPlay në të gjitha makinat që përdorin një sistem infotainment Android Automotive

Volvo sjell CarPlay në të gjitha makinat që përdorin një sistem infotainment Android Automotive

Aug 10, 2022 Cars

Nëse ju i keni kushtuar vëmendje komenteve të përdoruesve të ndryshëm të XC40 Recharge dhe C40 Recharge, mund të keni vënë re se një ndër dëshirat kry...

Snapchat prezanton një opsion që do të lejojë prindërit të shohin se me cilët persona adoleshentët e tyre po bisedojnë

Snapchat prezanton një opsion që do të lejojë prindërit të shohin se me cilët persona adoleshentët e tyre po bisedojnë

Aug 10, 2022 Apps

Ditën e martë Snapchat prezantoi për herë të parë qendrën e kontrollit prindëror, pothuajse 10 muaj pasi një drejtues ekzekutiv nga kompania i tha Kon...

Së shpejti do të keni mundësinë të fshihni Last Seen në WhatsApp nga kontakte specifike

Së shpejti do të keni mundësinë të fshihni Last Seen në WhatsApp nga kontakte specifike

Aug 10, 2022 Apps

WhatsApp ka nisur të ofrojë një shërbim të ri i cili fsheh “last seen” tuaj nga kontakte specifike, por jo vetëm. Së shpejti ju do të mund të dilni ng...

Shërbimi Full Self-Driving i Tesla nuk arrin të zbulojë praninë e fëmijëve në testime

Shërbimi Full Self-Driving i Tesla nuk arrin të zbulojë praninë e fëmijëve në testime

Aug 10, 2022 Tech

Versioni më i ri beta i Full Self-Driving në makinat Tesla duket se ka një problem madhor: ai nuk arrin të zbulojë praninë e objekteve me madhësinë e ...

Uplift hap thirrjen për startup-et shqiptare me shumë mundësi zhvillimi dhe një çmim prej 17,000€

Uplift hap thirrjen për startup-et shqiptare me shumë mundësi zhvillimi dhe një çmim prej 17,000€

Aug 09, 2022 Tech

Startupet inovative të orientuara drejt teknologjisë dhe ekosistemi mbi të cilin ngrihen jetojnë në një simbiozë e cila nuk do të përmbushte qëllimin ...

More News

Samsung kryeson inovacionin e shëndetit holistik me Galaxy Watch5 & Watch5 Pro

Samsung kryeson inovacionin e shëndetit holistik me Galaxy Watch5 & Watch5 Pro

Aug 10, 2022 Tech

Samsung Electronics lançoi sot Galaxy Watch5 dhe Galaxy Watch5 Pro – duke formuar zakonet e shëndetit dhe mirëqenies me njohuri intuitive, veçori të a...

Volvo sjell CarPlay në të gjitha makinat që përdorin një sistem infotainment Android Automotive

Volvo sjell CarPlay në të gjitha makinat që përdorin një sistem infotainment Android Automotive

Aug 10, 2022 Cars

Nëse ju i keni kushtuar vëmendje komenteve të përdoruesve të ndryshëm të XC40 Recharge dhe C40 Recharge, mund të keni vënë re se një ndër dëshirat kry...

Snapchat prezanton një opsion që do të lejojë prindërit të shohin se me cilët persona adoleshentët e tyre po bisedojnë

Snapchat prezanton një opsion që do të lejojë prindërit të shohin se me cilët persona adoleshentët e tyre po bisedojnë

Aug 10, 2022 Apps

Ditën e martë Snapchat prezantoi për herë të parë qendrën e kontrollit prindëror, pothuajse 10 muaj pasi një drejtues ekzekutiv nga kompania i tha Kon...

Së shpejti do të keni mundësinë të fshihni Last Seen në WhatsApp nga kontakte specifike

Së shpejti do të keni mundësinë të fshihni Last Seen në WhatsApp nga kontakte specifike

Aug 10, 2022 Apps

WhatsApp ka nisur të ofrojë një shërbim të ri i cili fsheh “last seen” tuaj nga kontakte specifike, por jo vetëm. Së shpejti ju do të mund të dilni ng...

Shërbimi Full Self-Driving i Tesla nuk arrin të zbulojë praninë e fëmijëve në testime

Shërbimi Full Self-Driving i Tesla nuk arrin të zbulojë praninë e fëmijëve në testime

Aug 10, 2022 Tech

Versioni më i ri beta i Full Self-Driving në makinat Tesla duket se ka një problem madhor: ai nuk arrin të zbulojë praninë e objekteve me madhësinë e ...

Uplift hap thirrjen për startup-et shqiptare me shumë mundësi zhvillimi dhe një çmim prej 17,000€

Uplift hap thirrjen për startup-et shqiptare me shumë mundësi zhvillimi dhe një çmim prej 17,000€

Aug 09, 2022 Tech

Startupet inovative të orientuara drejt teknologjisë dhe ekosistemi mbi të cilin ngrihen jetojnë në një simbiozë e cila nuk do të përmbushte qëllimin ...

Bëni kujdes kur blini imitime të syzeve, pasi shumë prej tyre mund të sjellin probleme me shikimin

Bëni kujdes kur blini imitime të syzeve, pasi shumë prej tyre mund të sjellin probleme me shikimin

Aug 09, 2022 Tech

Një studim i ri ka zbuluar se 2 në 5 përdorues të rrjeteve sociale kanë blerë syze që imitojnë ato origjinalet me çmim mjaft të lirë përmes reklamimev...

Më pak se 1% e përdoruesve të Netflix po luajnë lojrat e ofruara nga platforma

Më pak se 1% e përdoruesve të Netflix po luajnë lojrat e ofruara nga platforma

Aug 09, 2022 Apps

Netflix po përpiqet të zgjerojë mundësitë për gjenerimin e fitimeve me lançimin e disa video-lojrave të përfshira në platformë. Deri më tani Netflix k...

Versioni beta i Call of Duty: Modern Warfare do të vijë gjatë muajit të ardhshëm

Versioni beta i Call of Duty: Modern Warfare do të vijë gjatë muajit të ardhshëm

Aug 09, 2022 Gaming

Call of Duty: Modern Warfare do të publikojë versionin e parë beta gjatë muajit të ardhshëm, ku lojtarët në PlayStation do të fitojnë akses fillimisht...

Apple shton ikonën e përqindjes së baterisë në versionin më të ri beta të iOS 16

Apple shton ikonën e përqindjes së baterisë në versionin më të ri beta të iOS 16

Aug 09, 2022 Mobile

Apple po përgatitet të prezantojë disa ndryshime të rëndësishme në versionin më të ri të iOS që pritet të publikohet në fund të shtatorit. Kësaj here ...

Fizikanti përdor një fotografi të një salsiçeje dhe pretendon se ajo është një fotografi e shkrepur nga James Webb Space Telescope

Fizikanti përdor një fotografi të një salsiçeje dhe pretendon se ajo është një fotografi e shkrepur nga James Webb Space Telescope

Aug 09, 2022 Entertainment

Një fizikant francez është bërë objekt bisede nga shumë persona në rrjetet sociale, pasi publikoi si shaka një fotografi të një salsiçeje chorizo dhe ...

MVRDV prezanton projektin e ri “Skanderbeg Building”, një ndërtesë me formën e fytyrës së heroit kombëtar

MVRDV prezanton projektin e ri “Skanderbeg Building”, një ndërtesë me formën e fytyrës së heroit kombëtar

Aug 07, 2022 Entertainment

MVRDV ka nisur ndërtimin e Ndërtesës së Skëndërbeut, të njohur zyrtarisht si Shkëmbi i Tiranës, e cila është dizenjuar sipas formës së fytyrës së her...

More News

Bëni kujdes kur blini imitime të syzeve, pasi shumë prej tyre mund të sjellin probleme me shikimin

Bëni kujdes kur blini imitime të syzeve, pasi shumë prej tyr…

Aug 09, 2022 Tech

Një studim i ri ka zbuluar se 2 në 5 përdorues të rrjeteve sociale kanë blerë syze që imitojnë ato origjinalet me çmim mjaft të lirë përmes reklamimev...

Më pak se 1% e përdoruesve të Netflix po luajnë lojrat e ofruara nga platforma

Më pak se 1% e përdoruesve të Netflix po luajnë lojrat e ofr…

Aug 09, 2022 Apps

Netflix po përpiqet të zgjerojë mundësitë për gjenerimin e fitimeve me lançimin e disa video-lojrave të përfshira në platformë. Deri më tani Netflix k...

Versioni beta i Call of Duty: Modern Warfare do të vijë gjatë muajit të ardhshëm

Versioni beta i Call of Duty: Modern Warfare do të vijë gjat…

Aug 09, 2022 Gaming

Call of Duty: Modern Warfare do të publikojë versionin e parë beta gjatë muajit të ardhshëm, ku lojtarët në PlayStation do të fitojnë akses fillimisht...

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019