June 25, 2022

Ja cilat janë të përbashkëtat dhe diferencat midis Xiaomi Watch S1 dhe Watch S1 Active

Friday, 20 May 2022 06:53
Xiaomi prezantoi 2 smartwatches të reja të quajtura Xiaomi Watch S1 dhe Xiaomi Watch S1 Active. Duhet të kujtojmë që të 2 orat smart përdorin…

Apple i prezanton bordit AR/VR Heaset, gjë që tregon se produkti është në një stad të avancuar

Friday, 20 May 2022 06:43
Drejtuesit ekzekutiv të Apple kanë prezantuar para bordit të kompanisë headset-in e ri me realitet të miksuar, duke bërë të ditur se zhvillimi i pajisjes…

Bluetooth është i rrezikshëm dhe ju duhet të ndaloni së përdoruri atë

Thursday, 19 May 2022 18:39
Teknologjia që ne përdorim në jetën e përditshme për të lidhur smartphone-t me smart speakers apo makinën tonë, shfaq problematika të tjera më serioze se…

Rënia e menjëhershme e vlerës së Terra ka vendosur në situatë të rrezikshme stablecoins dhe protokollet

Tuesday, 17 May 2022 00:37
Pas kolapsimit të menjëhershëm të TerraUSD, vlerat e disa stablecoins të tjera (vlerat e të cilave janë të lidhura me dollarin) kanë filluar të hasin…

Kjo nëndetëse me bateri ka hapësirë të mjaftueshme për të organizuar një party me 120 persona për 24 orë

Sunday, 15 May 2022 10:13
Under Water Entertainment Platform (UWEP) është një nëndetëse 35 metra e gjatë e fuqizuar nga bateritë e cila mund të zhytet në thellësi deri në…

Apple humbet pozicionin si kompania më e vlefshme në botë

Sunday, 15 May 2022 10:01
Apple tashmë nuk është më kompania më e vlefshme në botë, dhe është zëvëndësuar nga Aramco, një kompani nga Arabia Saudite e cila merret me…

Ky startup ka arritur të sigurojë $17 milionë për të zhvilluar një armë smart

Saturday, 14 May 2022 09:21
Biofire Technologies ka arritur të grumbullojë fonde me vlerë $17 milionë për të zhvilluar një armë smart, e cila përdor një sensor për identifikimin e…

Shkencëtarët kanë arritur për herë të parë të rrisin bimë duke përdorur dhe hënor

Friday, 13 May 2022 07:32
Shkencëtarët kanë arritur për herë të parë në historinë humane të rrisin bimë duke përdorur dheun e gjetur në sipërfaqjen e Hënës. Në një publikim…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019