June 09, 2023

Pfizer dhe Moderna rrisin çmimet e vaksinave anti-COVID në Evropë

Tuesday, 03 August 2021 03:09
Dy kompanitë Pfizer dhe Moderna janë përgatitur për të gjeneruar miliarda dollarë përfitim gjatë këtij viti, ndërkohë që vazhdimisht po firmosin kontrata të reja me vende…

Drita pas vrimës së zezë vihet re për herë të parë, duke provuar se Ajnshtajni kishte të drejtë

Sunday, 01 August 2021 02:41
Astronomët kanë zbuluar një burim drite që vjen pas një vrime të zezë për herë të parë, fakt ky që tregon se Ajnshtajni kishte të…

Shkencëtarët sugjerojnë disa arsye se përse Jeff Bezos përdori një formë të çuditshme për raketën

Sunday, 01 August 2021 02:32
Më herët gjatë kësaj jave, Jeff Bezos realizoi fluturimin e shumëpritur drejt skajit të hapësirës. Mirëpo ndërkohë që ish-CEO i Amazon ishte i fokusuar mbi…

NASA tregon pamjet se si Tokio duket nga hapësira gjatë Lojërave Olimpike

Saturday, 31 July 2021 01:49
Kryeqyteti i Japonisë, Tokio, është zbukuruar tërësisht për të festuar shpirtin e Lojërave Olimpike 2020. Dhe pse këto ishin Lojërat e para Olimpike që u…

Microsoft publikon versionin e parë beta të Windows 11

Friday, 30 July 2021 01:41
Microsoft ka publikuar versionin e parë beta të Windows 11 për të gjithë personat e regjistruar në Windows Insider Program. Deri më sot, aksesi në…

Një YouTube-r sapo fitoi bastin $10,000 me një fizikant pasi besoi se një mjet i fuqizuar nga era mund të lëvizë dy herë më shpejt se vetë era

Friday, 30 July 2021 01:30
Derek Muller, krijuesi i kanalit në YouTube Veritasium, pëlqen të shpjegojë koncepte shkencore të ndërlikuara për 9.5 milionë personat e abonuar në kanalin e tij.…

Emri i ëmbëlsirës që do të përdoret nga Android 13 mund të jetë Tiramisu

Wednesday, 28 July 2021 02:37
Tiramisu është një ëmbëlsirë e shijshme italiane e përbërë nga biskota të lagura me kafe dhe mascarpone ose krem, mirëpo tani mund të jetë dhe…

Jeff Bezos i ofron NASA-s $2 miliardë për t’i "rrëmbyer" kontratën Elon Musk

Wednesday, 28 July 2021 02:29
Në një letër të dorëzuar ditën e hënë në mëngjes nga Jeff Bezos drejt administratorit të NASA Bill Nelson shkruhej se ai do të hiqte…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo