June 25, 2022

Musk thotë se njerëzimi do të jetojë në kabina xhami në Mars së shpejti

Sunday, 22 November 2020 12:56
Aktualisht njeriu i tretë më i pasur në botë, Elon Musk ka investuar biliona dollarë në ëndrrën e tij për të kolonizuar planetin Mars. Kompania…

Animacionet Flash do të ruhen në Internet Archive

Saturday, 21 November 2020 15:44
Të gjitha trendet e strumentet klasike të internetit evolojnë. Kohët kur luanim lojra Flash në browser janë të largëta tashmë, cloud gaming ka zëvendësuar gjithçka. …

LG regjistron patentën e një laptopi me ekran të rrotullushëm

Saturday, 21 November 2020 14:01
Smartphoni i Oppo, konceptet e TCL dhe televizori ekstravagant i LG na konfirmojnë se ekranet me zgjatje apo të rrotullueshëm janë trendi i radhës pas…

‘Kryeveprat e Humbura’ të Samsung bashkojnë portretet ikonë të humbura të artit

Tuesday, 17 November 2020 19:43
Samsung njofton sot fillimin e ekspozitës së Kryeveprave të Humbura, një koleksion digjital i disa prej veprave artistike më ikonike dhe intriguese të botës. Duke përfshirë vepra që nuk mund të shihen fizikisht askund sepse…

Ky kapak Apple II i firmosur nga Steve Jobs dhe Wozniak do të dalë në ankand

Saturday, 14 November 2020 16:17
Historitë e fillimit të kompanive trilion dollarëshe që fillojnë në garazhe adoleshentësh i kemi dëgjuar të gjithë. Apple sot është kompania më e shtrenjtë në…

Ky aparat do të dërgojë audio në veshë pa kufje

Saturday, 14 November 2020 11:36
Rrezatimi i audios duket si koncept fantashkence por ka kohë që aplikohet edhe pse në industri ekstremisht të izoluara. Ai përfshin dërgimin e audios nga…

Amazon Alexa mund të parashikojë çfarë të nevojitet përpara se ta thuash atë

Friday, 13 November 2020 17:30
Inxhinierët e Amazon janë duke e përpunuar algoritmin e Alexa për të gjetur kërkesat e përdoruesit të vetë edhe para se ai ti kërkojl ato.…

Gjykata heq ndalimin e Huawei në ankandin 5G

Friday, 13 November 2020 13:06
Gjykata Administrative në Stokholm ka vendosur të heqë përkohësisht pjesë të caktuara të ndalimit të Huawei në ankandin 5G të Suedisë. Në fund të tetorit,…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019