June 25, 2022

Netflix do të suportojë audio 360 gradë për AirPods Pro dhe Pro Max

Monday, 18 January 2021 11:41
Eksperienca e audios 360 gradë është një nga trend më fantastike e cila po integrohet sa vjen e më shumë tek aksesorët e përditshëm. Praktikisht ai…

Peshqit-robotë do të monitorojnë detet në mënyrë të pavarur

Friday, 15 January 2021 22:02
Qëllimi i botës për t'i ngjarë sa vjen e më shumë filmave fanta-shkencorë, bën një hap përpara tani me një flotë peshqish të cilët në…

Në CES 2021 prezantohet një TV që karikohet wireless

Thursday, 14 January 2021 21:07
Kur pamë për herë të parë të një smartphone të karikohej pa kabull të gjithë menduam se po e jetonim të ardhmen. Ama po kalojnë…

LinkedIn po ofron kurse falas për aftësitë më të kërkuara nga tregu i punës në 2021

Thursday, 14 January 2021 16:35
Për të ecur përpara në karrierë apo për të mësuar diçka të re kërkon të jesh i vëmendshëm për asetet më të kërkuara nga tregu.…

Mashtruesit pretedojnë të shesin vaksina Covid19 në Dark Web dhe pranojnë vetëm Bitcoins

Wednesday, 13 January 2021 19:26
Dita e paralajmëruar nga Interpoli erdhi, krimi po përpiqet të përfitojë nga dalja e vaksinës në të gjitha mënyrat. E ke parasysh Dark Web? Ai…

Samsung prezanton inovacionet më të fundit për një ‘Normale më të Mirë’ në CES 2021

Wednesday, 13 January 2021 10:57
Samsung Electronics ndau vizionin e tij për të ardhmen në Consumer Electronics Show 2021 (CES). Kompania prezantoi produkte të reja në konferencën e saj virtuale…

Sony prezanton Airpeak, dronin e saj të parë pajisur me kamerat Alpha

Tuesday, 12 January 2021 14:16
Ndër premierat e CES 2021 është edhe lajmi se Sony ka vendosur të futet më në fund në fushën e dronave. Kompania vetë e quan atë…

Arrisni objektivat tuaja për Vitin e Ri me karakteristikat e reja të "Sfidës në Grup" në Samsung Health

Monday, 11 January 2021 16:25
Samsung Electronics njoftoi sot një tipar të ri të Group Challenge  në aplikacionin Samsung Health në mënyrë që të mund të hapni një 'konkurs shëndetësor…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019