March 29, 2020

Banner xmass fit 728x90

FDA autorizon produktin portabël për të testuar Covid-19 brenda 5 minutash

Saturday, 28 March 2020 18:06
Një ndër sfidat e kësaj pandemie mbeten testet; sasia e kufizuar, koha e pritjes, distancat dhe radhët e gjata të cilat në vetvete janë të…

Çfarë është dhe përse të gjithë po çmenden nga audio 8D?

Friday, 27 March 2020 17:17
Për fat të mirë në këto ditë karantine, nuk po na vijnë në WhatsApp vetëm audio mesazhe të rreme nga këshillues mjeksor apo gjithologë teorish…

I paralizuari mund të ecë falë nje ekzoskeletoni të kontrolluar me mendje

Wednesday, 25 March 2020 17:46
Në fillim butonat, pastaj touchscreen, më vonë do të ndërveprojmë me valët e trurit. Një Francez i cili pas një aksidenti tragjik humbi totalisht kontrollin…

A do të sakrifikojë BE të dhënat tona për të shpëtuar nga Covid-19?

Tuesday, 24 March 2020 15:49
Një nga problemet e ndalimit të përhapjes të një virusi ngelet gjurmimi i rrugës që ka përshkruar ai. Pra kush ka pasur kontakt me kë.…

1 miliard përdorues për Windows 10. Microsoft falenderon me UI të ri

Monday, 23 March 2020 14:25
Pavarsisht se gjysma e botës vazhdon të jetë duke përdorur Windos 7, pse jo edhe XP, sistemi operativ aktual i Microsoft është Windows 10, i…

Ilaçi i prodhuar nga Fujifilm në Japoni po shëron rastet me Covid-19

Sunday, 22 March 2020 15:56
Më mbi 316,000 raste të konfirmuara dhe 13,500 jetë të humbura në të gjithë botën, Covid-19 duket se ka gjunjëzuar shtete të tëra midis të…

RTSH Tani vjen falas për abonentët Telekom

Thursday, 19 March 2020 10:05
Ngjarjet e mëdha na bëjnë më të solidarizuar. Në misionin e përbashkët për të mposhtur pandeminë COVID-19, shkollat janë mbyllur tashmë dhe fëmijët po marrin…

Apple surprizon të gjithë me iPad Pro 2020

Wednesday, 18 March 2020 17:36
Apple prezanton iPad Pro të ri, me çmim $799 ose $949 në varësi të madhësisë së ekranit dhe memories. Të dyja produket duken të njëjtë…
Page 1 of 9

Geek Room on Instagram