August 11, 2020

BMW M3 2021 po testohet në Nürburgring

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
BMW M3 2021 po testohet në Nürburgring

Fansa të NFS Most Wanted mblidhuni!

Trashëgimia e serisë më të dashur nga fansat e BMW vazhdon të jetojë nëpërmjet M3.
Një video teaser shfaq një BMW M3 teksa bën xhiro në Nürburgring gjatë testeve të fundit për të sjellë një sistem asistimi elektrik . Mjeti vazhdon të jetë i mbuluar me kamuflazhin për të mos shfaqur përpara kohe design-in e makinës, por sidoqoftë ka detaje që mund të spekulohen.

 

 

Grila masive e ndeshur tek Seria 4 dhe M4 duket se është kursyer tek kjo M3. Fenerët janë ndryshuar megjithëse jo radikalisht. Stopat e pasëm vazhdojnë të respektojnë gjeometrinë klasike të një të pasme klasike prej M3shi por kësaj radhe janë stilizuar me linja më të holla e të mprehta. Filozofi e parë për herë të parë për mahninë e të gjithve tek M8.

2021-bmw-m3-spy-photo.jpg

 

Për herë të parë M3 do të jetë 4x4. Sistemi i katër rrotave aktive do të ketë një matës të koefiçentit të forcës së fërkimit dhe do të informojë sistemet elektronike për terrenin, dhe makina vetë do të bëjë rregullimet e duhura.
Versioni me rrotat e pasme aktive dhe kambio manuale do të vazhdojë të ofrohet nën linjën Pure dhe pritet të dalë i pari në fillim të 2021. Versioni me katër rrota aktive do të mbërrijë vonë në 2021 dhe do të ketë vetëm kambio automatike.

2021-bmw-m3-spy-photo_1.jpg

Motorri do të jetë një variant i S58 bi-turbo 3.0 inline 6 njësoj si tek M4. Kombinim i cili do të prodhojë 503 kuaj fuqi.
Zërat flasin për një version edhe më të fuqishëm M3 CS por për këtë ende nuk kemi i formacion të sakta.

Friday, 26 June 2020 20:19 Last modified on Saturday, 27 June 2020 08:51

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo