June 25, 2022

Microsoft tallet me Touch Bar të MacBook Pro

Monday, 25 January 2021 21:39
Marketingu është shtyllë e fortë e biznesit. Microsoft  zgjedh që në këtë pikë të ruajë një traditë të përhershme të krahasimit të produkteve të veta…

Punonjës të Google në të gjithë globin krijojnë një shoqatë që do ta mbajë atë me këmbë në tokë

Monday, 25 January 2021 21:38
Një vend pune i shëndetshëm është ai që jo vetëm të ofron mundësinë e rritjes por edhe sigurohet që të të ofrojë kushte optimale ndërkohë. Por…

Patenta më e fundit e Microsoft do të ngjallë të vdekurit

Saturday, 23 January 2021 12:23
Fiks si të ketë dalë nga ndonjë skenar i filmave fanta-shkencë, patenta më e fundit e Microsoft do të sjellë të vdekurit në jetë, të…

Kjo teknologji shtyp butonin e ashensorit pa e prekur ate

Friday, 22 January 2021 17:13
Ndër masat më të rëndësishme për t'u ruajtur nga Covid19 është edhe mos prekja e sendeve publike. Dorezat e dyerve, mbajtëset në autobuz, butoni i ashensorit…

Apple mund të jetë duke punuar për një palë syze VR

Thursday, 21 January 2021 18:48
Një kompani si Apple nuk ia lë gjërat rastësisë, kush e di se çfarë çmendurirash është duke testaur në laboratorët e vetë teksa je duke lexuar…

Kështu kujdeset One Telecommunications për mjedisin

Thursday, 21 January 2021 18:28
One Telecommunications kujdeset për mjedisin dhe çdo vit mat impaktin e saj në të. Si një kompani e përgjegjshme, respektin ndaj mjedisit ia edukon edhe…

6 pyetje të cilave duhet t'i përgjigjesh para se të blesh një MacBook Pro të ri

Wednesday, 20 January 2021 22:56
Pandemia na ndryshoi shumë aspekte të jetës, dhe puna nga shtëpia është një nga imponimet më të fuqishme. Mesatarja e përdorimit të kompiuterëve është rritur konsiderueshëm, dhe…

Ky bug mund të të nxjerrë jashtë përdorimi PC tënd Windows 10

Wednesday, 20 January 2021 01:07
Pjesa më e madhe e përdoruesve nuk do të eksperimentonte me folderat më të thellë të Windowsit të vetë, por nëse për ndonjë arsye të…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019