June 08, 2023

Ky person i paralizuar arrin të ecë sërisht falë “urës dixhitale” që lidh trurin dhe shtyllën kurrizore

Thursday, 25 May 2023 09:48
Një person i paralizuar ka arritur të ecë sërisht falë ristabilizimit të lidhjes midis trurit dhe palcës kurrizore duke përdorur një “urë dixhitale”. Kjo ndërfaqje…

EU4Innovation Reloaded: Shqipëria, një destinacion inovacioni në Ballkanin Perëndimor

Wednesday, 24 May 2023 17:24
U prezantua sot çelja e fazës së dytë të projektit EU4Innovation në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit. Aktiviteti mblodhi së bashku më shumë se…

Këto do të jenë 5 prezantimet kryesore gjatë Microsoft Build 2023

Wednesday, 24 May 2023 09:10
Microsoft Build ka nisur që nga dita e djeshme dhe ka marrë formën e një eventi tepër të madh të fokusuar në inteligjencën artificiale. Kompania…

Rregullatori britanik detyron Meta të shesë Giphy për vetëm $53 milionë pas blerjes para 3 vitesh për $400 milionë

Wednesday, 24 May 2023 09:09
Më në fund Meta gjeti një blerës të interesuar për Giphy, motorin e kërkimit të GIFs, i cili u ble për $400 milionë 3 vite…

Ekrani i ri Sensor OLED nga Samsung do të mund të skanojë shenjën e gishtit në të gjithë ekranin

Wednesday, 24 May 2023 09:07
Samsung sapo ka prezantuar një teknologji të re të ekraneve të smartphone-ve që do të mundësojë aksesimin e shërbimeve të reja biometrike dhe shëndetësore. Ekrani…

Prezantimi i Knox Matrix: 10 vjet Samsung Knox Security dhe vizioni i Samsung për një të ardhme më të sigurt

Tuesday, 23 May 2023 21:18
Platforma e sigurisë Samsung Knox e Samsung Electronics është 10 vjeç! I emëruar nga një prej vendeve më të mbrojtura në botë, ai u prezantua…

Microsoft zbulon se GPT-4 “po tregon shenja të arsyetimit human”

Monday, 22 May 2023 08:55
Frika se inteligjenca artificiale mund të “ngjallet” shtohet akoma më shumë pas studimit të ri që tregon se versioni më i ri i ChatGPT po…

Apple ia ndalon punonjësve përdorimin e ChatGPT

Sunday, 21 May 2023 09:54
Apple ka vendosur që t’i ndalojë punonjësve përdorimin e ChatGPT dhe mjeteve të tjera të inteligjencës artificiale pasi është momentalisht duke krijuar vetë një teknologji…
Page 3 of 178

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo