September 20, 2021

LIVE - Prezantimi i iPhone 13

LIVE - Prezantimi i iPhone 13

Është momenti të njihemi me iPhone 13 dhe produktet e reja të Apple.
Eventi nis live në orën 19:00 dhe ju mund ta ndiqni në videon mëposhtë.

 

Tuesday, 14 September 2021 12:15

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo