October 30, 2020

Sega vazhdon të festojë 60 vjetorin me këtë mini arcade

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Sega vazhdon të festojë 60 vjetorin me këtë mini arcade

Sega godet përsëri në pikat më të ndjeshme të nostalgjisë. Termi i saktë e do ti quajmë arcade, por në vendin tonë i kemi quajtur gjithmonë lojrat me xhitona.
Është pikërisht ky celebrimi i radhës për 60 vjetorin e kompanisë, e cila sjell një version në miniaturë të aparateve të vjetër me lojrat bazike të viteve 80-90.

Pas Game Gear Micro radhën e ka Astro City Mini, design-i ikonik i aparateve Sega me 36 lojra të integruara. Nuk bëhet ende e ditur se cilat do të jenë këto lojra zhurmat flasin për Golden Axe, Revenge of Death Adder, Virtua Fighter dhe Fantasy Zone mes të tjerave.

Aparati ka një mini joy-stick dhe 6 butona, logo të ndriçuara dhe bokse stereo për të na rikujtuar kohët e vjetra.
Astro City Mini ka një portë dalëse HDMI dhe lidhet me USB-C, ndërsa disa porta të tjera lejojnë të shtosh leva të tjera për multiplayer.

Pritet të dalë në fund të vitit dhe do të kushtojë rreth $100, nëse vjen në perëndim sidoqoftë.

 

ezgif.com-webp-to-jpg_5.jpg

Tuesday, 07 July 2020 23:30 Last modified on Tuesday, 07 July 2020 23:41

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo