September 22, 2020

Apple njofton eventin "Koha Fluturon"

Vlerëso këtë lajm
(3 votes)
Apple njofton eventin "Koha Fluturon"

Pas shumë pak ditësh, në 15 shtator, Apple do të mbajë live nga Apple Park një event surprizë të sapo njoftuar. Nëse do të bazohemi tek emri i tij "Time Flies" (koha fluturon) kuptojmë se këtë herë do të njihemi me një Apple Watch të ri, mesiguri gjenerata e gjashtë. Përveç tij, ne presim gjithashtu të shohim një version SEApple Watch si dhe iPad Air i ri, HomePod më i vogël dhe nje palë kufje të reja mbi vesh.

 

Përse nuk kemi përmendur iPhone 12?
Vetë Apple ka konfirmuar pak ditë më parë se ky smartphone nuk do të prezantohet para muajit tetor. Kështu që rrini të relaksuar pasi prezantimi i iPhone-it të ri do edhe pak kohë.

 

 Geek Room të sugjeron të shohësh: 

Tuesday, 08 September 2020 18:47 Last modified on Tuesday, 08 September 2020 18:51

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo