June 25, 2022

Panelet diellore në Sahara mund të gjenerojnë sasi të mëdha energjish, por do të dëmtojnë klimën globale

Wednesday, 25 May 2022 10:01
Shkretëtira më armiqësore në botë mund të jetë një ndër vendet më të mira për të gjeneruar energji të rinovueshme nga dielli, forma më e…

Kabllot nënujore të internetit mund të ndihmojnë në zbulimin e tërmeteve

Wednesday, 25 May 2022 09:59
Kabllot e internetit që lëvizin në dyshemenë e oqeaneve mund të përdoren për të zbuluar tërmete dhe tsunamit ose për të monitoruar se si ndryshimet…

Hubble zbulon ndryshime në shkallën e zgjerimit të universit që nuk mund të shpjegohen nga shkencëtarët

Wednesday, 25 May 2022 09:55
“Diçka e çuditshme” po ndodh në mënyrën se si universi ynë po zgjerohet dhe ky fenomen nuk mund të shpjegohet nga ligjet aktuale të fizikës.…

Proçesori i ri MediaTek Dimensity 1050 sjell rrjetin mmWave 5G në më tepër smartphone midrange

Tuesday, 24 May 2022 09:55
MediaTek sapo ka prezantuar proçesorin e ri të saj, Dimensity 1050, i cili do të ndihmojë në rritjen e konkurrencës me kompani të tjera shumë…

Huawei në Shqipëri organizon për herë të dytë programin “Seeds for the Future”

Monday, 23 May 2022 19:35
Huawei në Shqipëri, në bashkëpunim me Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit ka vijuar rrugëtimin e programit global “Seeds for the future” duke i dhënë mundësi…

Kompanitë më të mëdha në botë do të pranojnë pagesa në kriptovaluta brenda vitit 2022

Monday, 23 May 2022 11:06
Kompanitë kryesore në industri të shumta janë të interesuara në tregun e kriptoaseteve, dhe në disa raste, investuan edhe vetë në projekte të bazuara në…

NASA kërkon nga zhvilluesit që të krijojnë një ambient VR për të përgatitur astronautët për misionet në Mars

Sunday, 22 May 2022 09:56
NASA po ofron $70,000 në çmime për të gjithë zhvilluesit që mund të dizenjojnë metaverse-in më të mirë Marsian që do të përgatisë astronautët për…

Panelet diellore do të bëhen të detyrueshme për të gjitha ndërtesat në BE

Saturday, 21 May 2022 09:44
Bashkimi Evropian dëshiron të nxisë përdorimin në shkallë të gjerë të energjisë diellore, ndërkohë që rindërton industrinë prodhuese të paneleve diellore. Plani është që një…
Page 7 of 116

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019