May 28, 2022

Shikoni të gjithë aplikacionet fituese të Google Play’s Best of 2021

Shikoni të gjithë aplikacionet fituese të Google Play’s Best of 2021

Siç kishte premtuar, Google Play ka prezantuar më në fund fituesit e çmimeve Best of 2021. Këtë vit çmimet u zgjeruan nga aplikacionet dhe lojërat në tablet, deri tek aplikacionet për Wear OS dhe Google TV.

Ndërkohë që Paramount+ fitoi çmimin Google Play Users’ Choice App of the Year, Garena Free Fire MAX fitoi të njëjtin çmim për kategorinë gaming.

Paramount+ u lançua pak më herët gjatë këtij viti dhe i ofron përdoruesve akses në një librari të gjërë me përmbajtje, duke përfshirë këtu filma klasikë, reality shows, seriale të ndryshme dhe filma për fëmijë.

Garena Free Fire MAX është një version i update-uar i lojës Free Fire që u publikua në 2017. Bashkë me një eksperiencë të përmirësuar, në këtë update ofrohen grafika më të mira dhe shumë shërbime të reja.

Më poshtë gjeni listën e plotë të aplikacioneve që fituan çmime në këtë ceremoni.

Best App

Best Apps for Good

Best Everyday Essentials

Best for Fun

Best Hidden Gem

Best for Personal Growth

Best Tablet App

Popular on Google TV

Best Wear Apps of 2021

Best Game

Best Competitive Games

Best Game Changers

Best Indies

Best Pick Up & Play

Best for Tablets

Wednesday, 01 December 2021 09:11

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019