January 29, 2022

Instagram do të lejojë të gjithë personat të shpërndajnë një link përmes stories

Instagram do të lejojë të gjithë personat të shpërndajnë një link përmes stories

Instagram ka limituar gjithmonë personat që mund të postonin swipe-up links në storie-t e tyre. Megjithatë sot kompania ka vendosur të zhvillojë një testim që do të heqë këto limitime për të gjithë përdoruesit, jo më në formën e swipe-up por nëpërmjet përfshirjes së një sticker-i që ju drejton në një link të caktuar.

Për momentin testimi po kryhet në një shkallë mjaft të vogël dhe drejtuesi i produktit në Instagram, Vishal Shah tha se kompania po mundohet të mësojë se si njerëzit mund të përfitojnë nga ky shërbim. “Stickers i përshtaten më tepër mënyrës se si njerëzit e përdorin këtë platformë në krahasim me swipe-up links” tha ai. Vishal shtoi gjithashtu se Instagram vlerëson stickers-at që do të drejtojnë në një link si sistemin e së ardhmes.

Mirë do të ishte që të kishim mundësinë e përfshirjes së këtyre stickers dhe në postimet në feed, mirëpo platforma duket se nuk e ka ndërmend ofrimin e një shërbimi të tillë, kështu që do të na duhet të mjaftohemi me stickers në stories.

Ky testim duket sikur i drejtohet personave të cilët janë mjaft të ndjekur në këtë platformë, por kësaj here nuk do të ketë më vetëm persona të “privilegjuar” që do të përdorin këtë shërbim (swipe-up links në stories aktualisht kërkon që përdoruesi të ketë të paktën 10,000 ndjekës për t’u aktivizuar, ndërkohë që shërbimi i ri mund të përdoret nga të gjithë).

Wednesday, 30 June 2021 01:04

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019