June 08, 2023

Google Pixel Watch 2 do të vijë me një bateri të përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme

Thursday, 01 June 2023 09:24
Një ndër ankesat kryesore e përdoruesve të Pixel Watch ka qenë jetëgjatësia e baterisë. Me sa duket Google e ka dëgjuar këtë ankesë dhe po…

Së shpejti “pemët diellore” do të karikojnë makinat tuaja elektrike

Wednesday, 31 May 2023 19:10
Startup-i britanik SolarBotanic Trees ka dizenjuar disa pemë metalike 7 metra të gjata me një tendë me panele diellore në pjesën e sipërme për të…

Shkencëtarët prezantojnë një model të ri baterie kalciumi me kosto minimale

Tuesday, 30 May 2023 18:01
Shkencëtarët në Tohoku University kanë arritur të zhvillojnë një prototip të ri baterie duke përdorur kalciumin. Kjo bateri është në gjendje të plotësojë rreth 500…

Njihuni me fituesit e ICT Awards 2023

Monday, 29 May 2023 18:44
Gara e çmimeve të mëdha në teknologji Albanian ICT Awards mbylli kapitullin e saj të 11-të në Tiranë në mbrëmjen gala me praninë e përfaqësuesve…

Eksperti paralajmëron se AI është “një bombë atomike që tashmë zotërohet nga e gjithë bota”

Monday, 29 May 2023 08:53
Një ekspert i inteligjencës artificiale i cili punon për një kompani që zhvillon software të përdorura në zonat e luftës, Palantir, e krahasoi AI me…

Këto janë 7 mënyra se si pajisjet e Apple mund të shpëtojnë jetën tuaj

Monday, 29 May 2023 08:48
Herë pas here Apple publikon një raport mbi mënyrat se si produktet e saj arrijnë të shpëtojnë jetën e njerëzve përmes shërbimeve dhe teknologjisë që…

Philip Morris International po bashkon shkencën, teknologjinë dhe novacionin për të arritur një të ardhme pa tym

Friday, 26 May 2023 17:36
Philip Morris International (PMI) zhvilloi disa ditë më parë Technovation, një ngjarje unike që mblodhi media, shkencëtarë dhe drejtues të kompanisë për të vërtetuar se…

Krijuesi i ChatGPT paralajmëron se chatbot-i mund të largohet nga tregu evropian nëse nuk përshtatet dot me ligjet e reja të BE

Friday, 26 May 2023 00:47
CEO i OpenAI, Sam Altman tregon se ChatGPT mund të largohet nga Bashkimi Evropian nëse nuk arrin të përshtatet me ligjet e planifikuara për rregullimin…
Page 2 of 178

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo