May 28, 2022

Sukseset e vitit bëjnë Google ti dhurojë Sundar Pichai $242 mil

Sukseset e vitit bëjnë Google ti dhurojë Sundar Pichai $242 mil

CEO i Google Sundar Pichai sapo ka marrë promovimin më të madh të mundshëm si dhuratë për suksesin e tij gjatë 2019.⠀ Kompania ka vendosur ti japi $242 milion në vlerën e aksioneve të cilat do të ndahen gjatë tre viteve të ardhshme.⠀ ⠀

Për momentin Pichai, në drejtim të Google prej 5 vitesh, është një nga personat më të paguar në Silicon Valley me një rrogë vjetore prej $2 milion dhe aksione të pafundme të cilat e çojnë pasurinë e tij në $1 bilion.

Saturday, 21 December 2019 16:35

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019