May 28, 2022

Çmimi prej $52,000 i Mac Pro shkakton reagime qesharake në Twitter

Çmimi prej $52,000 i Mac Pro shkakton reagime qesharake në Twitter

Një ditë më parë Apple nxorri zyrtarisht në treg Mac Pro, çmimi i të cilit nis nga $5,999 dhe shkon deri në $52,000 pa llogaritur monitorin rreth $5,000 dhe katër rrota $400.

Ja për çfarë shpenzon $52,000 në nje Mac Pro:
● 2.5GHz 28-core Intel Xeon W processor (Turbo Boost deri ne 4.4GHz)
● 1.5TB (12x128GB) memory
● 4TB SSD storage
● Tastierë, Mouse, Korrnizë Hekuri.

Por sado fantastike të jenë këto karakteristika, çmimi tejet i lartë nuk e justifikon shpenzimin. Kjo ka ngjallur shumë reagime në Twitter të cilat i shihni mëposhtë:

 

 

 

 

 

 

Wednesday, 11 December 2019 10:22 Last modified on Thursday, 12 December 2019 15:05

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019