May 28, 2022

6 këshilla për internet më të shpejtë

Tuesday, 10 November 2020 15:22
Me shifrat e infektimeve që sa vijnë e shtohen, një karantinim i dytë nuk është fare çudi. Nëse e mban mend, ajo fazë kërkonte kryesisht…

Edhe smartphonët më të mirë në botë hackohen në më pak se 5 minuta

Monday, 09 November 2020 16:01
E kush e dinte që hackimi është ndër sportet më fitimprurës të momentit.  Tianfu Cup dhe Pwn20wn janë kompeticione zyrtare të cilat shohin skuadra hackerash…

One Telecommunications tani mbulon 98.1% të territorit me rrjet 4G

Friday, 06 November 2020 12:42
Më datë 4 Nëntor 2020, One Telecommunications arrin mbulimin 4G më të gjerë në Shqipëri. Tashmë, 98.1% e popullsisë kanë akses në rrjet 4G. Peshkopia…

Krijohet Agjencia për mbështetjen e Start Up-eve të teknologjisë në Shqipëri

Wednesday, 04 November 2020 23:04
Termi Start Up i referohet iniciativave për modele të reja biznesi, inovatore e kryesisht të lindura nga të rinjtë.  Ky aspekt i ri i jetës moderne…

SmartThings Find, tani gjen më shpejt dhe lehtë pajisjet tuaja Galaxy

Wednesday, 04 November 2020 16:58
Samsung Electronics shpalli sot lançimin e SmartThings Find, një shërbim të ri¹ që ju ndihmon të lokalizoni shpejt dhe me lehtësi pajisjet Galaxy.² Pasi 6…

Apple lajmëron një tjetër event lançimi në 10 nëntor

Tuesday, 03 November 2020 14:18
Apple ka lajmëruar eventin "One More Thing" (edhe diçka tjetër) për datën 10 nëntor, ku duket se do të konkludojë vitin me prezantimin e Mac-ëve…

Navigo me shpejtësi 150 Mbps falë HomeNet nga One Telecommunication

Friday, 30 October 2020 19:48
Ka disa gjëra për të cilat urojmë të ndodhin sa më shpejtë si zgjidhje teknologjike. Njër prej tyre është që të kemi pajisje pa kabuj!…

NASA raporton se asteroidi Apofis mund të godasë Tokën në 2068

Wednesday, 28 October 2020 14:03
Nëse mendove se ky vit kishte mjaftueshëm lajme të këqija, mbaje veten sepse një asteroid po vjen.  Nuk do të na godasë tani por në…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019