November 27, 2020

Nëse as ti nuk e ke blerë dot akoma një PS5 shkarko këtë stimulim të tijin

Vlerëso këtë lajm
(2 votes)
Nëse as ti nuk e ke blerë dot akoma një PS5 shkarko këtë stimulim të tijin

Ku s'ke pulën do hash sorrën, thotë populli shqiptar. Këtë parim ka aplikuar një zhvillues lojrash i cili si pjesa më e madhe e botës nuk mundi të vinte duart mbi konsolen më të fundit të Sony.

Dalja e PlayStation 5 u shoqërua me një shpejtësi shitje të jashtëzakonshme, çka bëri që shumë ri-shitës ta rrisin çmimin e tij në stratosferë deri në mijra dollarë. 

Por në vend që të harxhonte një mal me para Alex Grade ka krijuar një stimulues të PS5, bashkë me hapjen e kutisë, kabllazhin e deri tek ndezja e ekranit. Një pjesë e madhe e atyre që e duan me sesbën të jenë të parët në blerjen e tij, e duan atë pikërisht për eksperiencën e hapjes, ndaj edhe videot unboxing janë kaq të famshme. 

Të gjitha këto përfshihen në krijimin digjital të Grade. "Unë nuk mund ta përballoj atë tani herët, por e dua shumë një PS5, ndaj krijova një lojë ku ta kem të gjithin për vete." - u shpreh ai.

Për t'a shkarkuar këtë eksperiencë drejtohu këtu

 

Tuesday, 17 November 2020 14:54 Last modified on Tuesday, 17 November 2020 22:11

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo