May 28, 2022

Microsoft njofton zyrtarisht shkëputjen e shërbimit për Windows 7

Microsoft njofton zyrtarisht shkëputjen e shërbimit për Windows 7

Fatkeqsisht, për përoduresit e Windos 7, kemi mbërritur në muajin e fundit të këtij software. Microsoft do të ndalojë supportin zyrtar nga data 14 Janar 2020 dhe një ditë më pas do të nisi një seri të gjerë njoftimesh, të cilat do të zënë githë ekranin tuaj, për të njoftuar se ky Windows nuk është më i suportuar dhe për të ofruar kalimin në Windos 10 si alternativën më të mirë.

Sot Windows 7 zë 33% të të gjithë tregut dhe kjo për arsye se është tepër i fuqishëm, familjar dhe çfare është më e rëndësishmja: Nuk ka aq shumë features të ngatërrueshëm sa Windows 10.

Sigurisht Windows nuk do ju detyrojë të kaloni në 10, por fakti që nuk do ta suportojë më versionin 7 mund të bëjë shumë përdorues të dalin nga komoditeti në të cilin ishin mësuar.

Po ju do të kaloni në Windows 10?

Wednesday, 11 December 2019 13:53

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019