September 22, 2020

Ja çfarë do të shohim tek eventi "Time Flies" i Apple në 15 shtator

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Ja çfarë do të shohim tek eventi "Time Flies" i Apple në 15 shtator

Shtatori është tradicionalisht muaj lançimi produktesh për Apple. Sado që do të kishim dëshirë gjasat për të parë iPhone 12 janë fare të ulta. Vetë kompania ka lajmëruar investitorët e vetë se smartphoni do të vonojë disa javë, parashkimet e para flasin për mesin e tetorit. Megjithatë Apple ftoi pak ditë më parë të ndjekim një event më 15 shtator ora 17:00 sigurisht live. Nën titullin "Time Flies" pritet lançimi i dy smartwatch-eve të reja, disa tableta dhe software. Sipas produkteve të regjistruara në Eurasian Economic Commision, pritet të shohim Apple Watch Series 6 e cila do të ketë bateri më të mirë, monotorim të gjumit dhe të paktën një opsion monitorimi shëndetësor. Si më i përfoluri është një sistem i ri matës i nivelit të oksigjenit në gjak.
Për herë të parë pritet të shohim  prapashtesën SE në një orë inteligjente të Apple teksa përflitet se do shohim të njëjtën formë të Series 3 por me proçesor të ri, i cili mund të kushtojë $200. iPad Air do të ketë një ekran më të madh dhe korniza më të vogla dhe design të ngjashëm me Pro e momentit. E së fundmi meqenëse do të shohim produkte të reja edhe sistemet operative të tyre do të përditësohen. WatchOS 7 dhe iPadOS 14 pritet të kenë premierë në 15 shtator.
Eventi mund të ndiqet në faqen zyrtare të Apple ose kanalin në YouTube

Saturday, 12 September 2020 18:20

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo