January 29, 2022

Një leak nga Fortnite zbulon përgatitjen e një bashkëpunimi me Monopoly

Një leak nga Fortnite zbulon përgatitjen e një bashkëpunimi me Monopoly

Me sa duket Fortnite ka ndër mend t’i ofrojë përdoruesve luajtjen e një loje Monopoly në qoftë se lodhen nga sfidat e zakonshme. Raportimet e fundit bazohen në disa leaks të publikuara në internet që tregojnë se Fortnite ka zhvilluar disa personazhe që janë pjesë e Monopoly, duke sugjeruar se kompanitë kanë arritur një marrëveshje për bashkëpunimin mes tyre.

Dhe pse Epic nuk ka konfirmuar asgjë zyrtarisht, janë shfaqur 8 cosmetics të reja që janë marrë nga loja klasike, ku përfshihen top hat, terrier, rosa prej gome dhe disa të tjerë.

 

 

Ky crossover nuk duket të jetë pjesë e planeve të Monopoly për të festuar përvjetorin e tyre, pasi vitin e kaluar ata festuan 85 vjetorin e publikimit. Me shumë mundësi ky bashkëpunim është thjesht vazhdimi i një partneriteti të zhvilluar më herët.

Në 2018 kompania e lodrave Hasbro lançoi Monopoly: Fortnite Edition 2018, e cila riimagjinonte tabelën e Monopoly si hartën e Chapter 1 në Fortnite.

Monopoly E6603102 Fortnite Edition Board Game Multi-Coloured (German Version)

Ndoshta ju mund të mendoni se karakteri i Rich Uncle Pennybags do të ishte shumë i shkurtër për t’u bërë pjesë e lojës, por mjafton të kujtoni se në Fortnite janë prezantuar karaktere si disa copa pice dhe pugs, prandaj mbajini akoma shpresat.

Saturday, 25 September 2021 09:17 Last modified on Saturday, 25 September 2021 09:31

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019