January 29, 2022

Tashmë ju mund të shikoni skenën e plotë në aeroplan të filmit Uncharted falas

Tashmë ju mund të shikoni skenën e plotë në aeroplan të filmit Uncharted falas

Ju mund ta imagjinoni mjaft mirë se si do të jetë filmi Uncharted, i inspiruar nga video-loja me të njejtin emër.

Mirëpo dhe nëse ju nuk keni arritur të krijoni një ide të mirë, ju mund të shihni tashmë rikrijimin e skenës mjaft të famshme nga video-loja, ku Nathan Drake tërhiqet jashtë aeroplanit pasi këmba i ngec në ngarkesat që bien drejt oqeanit, dhe në një farë mënyre arrin të mbijetojë.

Për të realizuar këtë skenë PlayStation Pictures ka përdorur shumë green-screen, pasi kjo gjë është shumë e vështirë dhe e kushtueshme për t’u realizuar në jetën reale. Aktorët e rinj shfaqen duke kryer shumë lëvizje akrobatike, duke përfshirë këtu dhe yllin kryesor Tom Holland.

Nëpërmjet këtyre skenave plot aksion, Sony fton fansat të ndjekin së shpejti filmin Uncharted kur ai të shfaqet në kinema.

Thursday, 06 January 2022 01:51 Last modified on Thursday, 06 January 2022 12:05

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019