June 09, 2023

Prezantohet pistoleta e parë me sistem identifikimi të fytyrës dhe shenjës së gishtit që kushton $1,500

Monday, 08 May 2023 12:18
Qytetarët amerikanë mundet që tashmë të porosisin këtë pistoletë smart e cila kërkon identifikimin biometrik për t’u përdorur. Kjo pistoletë është krijuar nga startup-i Biofire,…

Përgatituni të përballeni me më tepër reklama në Gmail, ja se si t’i shmangni ato

Saturday, 06 May 2023 13:15
Nëse ju keni vënë re gjatë kohëve të fundit se numri i reklamave në Gmail është shtuar, ju nuk jeni të vetmit. Siç tregon dhe…

Bashkimi Evropian paralajmëron Apple rreth limitimit të shpejtësisë së karikimit në rastet kur përdoren kabllo të paçertifikuar

Friday, 05 May 2023 21:08
Vitin e kaluar, Bashkimi Evropian miratoi legjislacionin e ri që do të detyrojë shumë pajisje elektronike, duke përfshirë këtu dhe iPhone-t, që të pajisen me…

Gjumë më i mirë, shëndet më i mirë: One UI 5 Watch i ri na tregon se si do të duken orat e ardhshme Galaxy Watch

Friday, 05 May 2023 11:04
Samsung Electronics prezantoi sot One UI 5 Watch, që do të jetë e disponueshme për pajisjet Galaxy Watch gjatë këtij viti. Softueri i saj i…

ChatGPT konfirmon se disa persona kanë arritur të thyejnë sigurinë dhe të aksesojnë të dhënat e përdoruesve

Friday, 05 May 2023 00:15
Që në momentin që ChatGPT dhe chatbots të tjerë të ngjashëm u bënë të aksesueshëm për publikun, shqetësimi në botën e sigurisë kibernetike ishte shfrytëzimi…

Elektriciteti mund të shërojë dhe llojin më të rëndë të dëmtimeve 3 herë më shpejt

Thursday, 04 May 2023 16:53
Studiuesit nga Chalmers Institute of Technology dhe University of Frieburg kanë propozuar përdorimin e një teknike të re që mundëson shërimin e dëmtimeve kronike më…

Ky implant i fuqizuar nga sheqeri prodhon insulinën në sasinë e duhur

Thursday, 04 May 2023 16:49
Shkencëtarët zviceranë kanë arritur të zhvillojnë një pajisje që fuqizohet nga sheqeri për të prodhuar automatikisht sasinë e nevojshme të insulinës, në rastet kur niveli…

Ky studim nga Apple zbulon se shumë të rritur janë të ekspozuar ndaj niveleve të larta të zhurmës

Thursday, 04 May 2023 16:46
Ne jetojmë në një botë shumë të zhurmshme në varësi të komunitetit apo vendit të punës ku ndodhemi. Duke shtuar këtu të gjithë zhurmën në…
Page 6 of 178

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo