September 22, 2020

Pajisjet Samsung sjellin freski dhe bukuri në shtëpinë tuaj me një garanci pesë-vjeçare

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Pajisjet Samsung sjellin freski dhe bukuri në shtëpinë tuaj me një garanci pesë-vjeçare

Dekorimi i një apartamenti është një sfidë për cilindo që përgatitet të bëhet i pavarur e të dalë më vete dhe dekorimi i kuzhinës mund të jetë pengesa më e madhe për shumicën. Është thelbësore të gjesh balancën e përsosur midis funksionalitetit dhe estetikës. Përveç zgjedhjes së elementeve të duhura të kuzhinës, është e rëndësishme të gjesh pajisje që do të shkrihen në kuzhinë në mënyrë që rezultati përfundimtar të jetë saktësisht siç e keni imagjinuar. Por pamja duhet të jetë një karakteristikë dytësore e pajisjeve që do të zbukurojnë kuzhinën tuaj, dhe pjesën tjetër të apartamentit. Karakteristika të tilla si cilësia, qëndrueshmëria dhe jetëgjatësia duhet të jenë gjithmonë një përparësi. Me Samsung, nuk do të duhet të kompensoni cilësinë për stilin ose modelin, ose anasjelltas.

Sidoqoftë, blerja e pajisjeve të kuzhinës është një investim i madh , ndaj së cilës duhet të qasemi me mençuri. Nëse po rregulloni hapësirën tuaj të ndenjjes  ose keni vendosur të rinovoni pajisjet tuaja shtëpiake, mund të shijoni nga përfitimet e ndryshme me promocionin e Samsung. Nga 1 shtatori deri më 31 dhjetor, 2020, jepet një garanci pesë vjeçare për blerjen e pajisjeve inovative Samsung. Regjistroni pajisjen e blerë në https://www.samsung.com/al/microsite/5-vjet-garanci-per-pajisjet-samsung/ dhe përdorni këtë përfitim. E njëjta ofertë vlen për makinat larëse të integruara me tharëse, dhe tharëset më vete për periudhën nga 1 tetori, 2020 deri më 31 dhjetor, 2020.

Me pajisje të integruara, kuzhina juaj do të arrijë harmoninë që po kërkoni. Furra elektrike me një derë fleksibël të dyfishtë ju lejon të përgatitni dy pjata në të njëjtën kohë, dhe pllaka e induksionit SMART me teknologjinë Virtual Flame shkëlqen si një flakë e vërtetë gazi, ndërsa ndriçimi LED lejon një pasqyrim më të mirë të cilësimeve.

Frigoriferët dhe ngrirësit me cilësi të lartë do të kujdesen për freskinë dhe jetëgjatësinë e ushqimeve tuaja. Falë sistemit të avancuar të ftohjes që ruan freskinë, aromën dhe strukturën origjinale të ushqimeve, nuk do të keni më frikë të ngrini ushqimin apo pjata të ndryshme. Për më tepër, teknologjia Twin Cooling Plus ftoh ndarjet veçmas në mënyrë që aromat nga frigoriferi të mos përhapen në ngrirje, gjë që ndihmon ushqimin e ngrirë të ruajë aromën e tij origjinale.

Kur përgatisni ushqime me erë të fortë, aspiratori me një sistem të fortë ventilimi do të mundësojë që era e gatimit të mos ndihet në pjesën tjetër të shtëpisë tuaj. Aspiratori  në vetvete nuk prodhon pothuajse asnjë tingull fare, dhe ka një sensor automatik që rregullon shpejtësinë e ventilimit, kështu që ju mund të përgatisni vaktet pa ndërprerje. Dhe për ta bërë të gjithë kuzhinën të shkëlqejë,  pjatalarësja e integruar me teknologjinë ËaterËall pastron edhe cepat më të vegjël të enëve, dhe cikli i larjes dhe tharjes zgjat për vetëm 55 minuta.

Për më tepër, për ta mbajtur shtëpinë tuaj të freskët dhe me shkëlqim, mund të mbështeteni te fshesa me korrent Samsung. Nëse pastrimi me fshesën me vakum nuk është gjëja juaj e preferuar, Robot VR7000M do ta bëjë këtë punë për ju. Me teknologji të përparuar që llogarit rrugën optimale për pastrim të shpejtë, VR7000M është projektuar të ketë një trup më të vogël pa fuqi të reduktuar të thithjes, duke e lejuar atë të pastrojë në mënyrë efektive çdo cep të shtëpisë tuaj.

Makineritë larëse dhe tharëset Samsung do të sigurojnë që të keni rroba të pastra dhe me erë të mirë çdo herë. Nëse e gjeni veten në një situatë ku duhet të dilni, por keni harruar të lani veshjen tuaj të preferuar, me teknologjinë inovative QuickDrive, nuk keni pse të shqetësoheni më. QuickDrive redukton kohën e larjes me 50% dhe konsumin e energjisë me 20%. Përveç kësaj, funksioni AddWash ju lejon të shtoni veshje kur cikli i larjes tashmë ka filluar.

Pajisjet Samsung në dispozicion janë të pajisura me një nivel të lartë cilësie, efikasiteti dhe janë ekonomike, duke i bërë të gjitha punët tuaja më të lehta dhe duke ju ndihmuar të bëni që shtëpia juaj të shkëlqejë. Përveç kësaj, pajisjet krenohen me një dizajn elegant që do të bëjë më të bukur çdo dhomë në të cilën ndodhen. Duke pasur parasysh ofertën e pajisjeve dhe kohëzgjatjen e garancisë, kjo është një mundësi që nuk mund të humbet.

Tuesday, 08 September 2020 12:24

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo