November 29, 2021

Microsoft prezanton Windows 11. Këto janë hapat si ta shkarkoni falas

Microsoft prezanton Windows 11. Këto janë hapat si ta shkarkoni falas

Windows 11 është publikuar tashmë dhe do të vijë si një software update për miliona PC në të gjithë botën. Mirëpo njësoj si në të gjithë rastet e publikimit të një versioni të ri të OS, kjo gjë nuk do të ndodhë brenda natës, dhe shumë përdoruesve të Windows do t’i duhej të prisnin deri sa njoftimi ”magjik” të shfaqej.

Pasi njoftimi të shfaqet, ju duhet të shkoni në aplikacionin Settings, të klikoni në seksionin Updates and Security dhe më pas të instaloni versionin e ri të Windows. Nëse ju nuk ju shfaqet ky njoftim, atëherë do të duhet të kërkoni nëse pajisja juaj plotëson kushtet e nevojshme për update-imin në Windows 11, dhe këtë gjë mund ta bëni duke instluar aplikacionin e Microsoft PC Health.

Nëse kompjuteri juaj i plotëson kushtet për t’u update-uar dhe ju nuk doni të prisni deri sa versioni i ri i Windows të vijë automatikisht, atëherë mund ta instaloni atë manualisht. Mjafton të shkoni në faqjen për shkarkimin e Windows 11 software. Përdorni Windows 11 Installation Assistant, pra mjafton të shtypni “Download Now” dhe të ndiqni instruksionet.

The Installation Assistant should make it easy to install Windows 11.

Tashmë mund të shijoni eksperiencën e versionit më të ri të sistemit operativ Windows 11.

Tuesday, 05 October 2021 09:00 Last modified on Tuesday, 05 October 2021 10:43

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

Geek Room © 2019