June 25, 2022

Navigo me shpejtësi 150 Mbps falë HomeNet nga One Telecommunication

Navigo me shpejtësi 150 Mbps falë HomeNet nga One Telecommunication

Ka disa gjëra për të cilat urojmë të ndodhin sa më shpejtë si zgjidhje teknologjike. Njër prej tyre është që të kemi pajisje pa kabuj! Sidomos kur abonohemi për internet në shtëpi, fillon seria e bezdive: lër një orar me teknikun, prite në shtëpi deri sa të lirohet, telat që hyjnë nga duralumini i shpuar i dritares, vrimat me trapan në mur, fijet që kalojnë nëpër shtëpi dhe nuk dime ku t’i fshehim…dhe shumë pritje dhe testime deri sa mënëfund të kemi internetin në shtëpi.

Por zgjidhja tashmë ka ardhur! One Telecommunication sjell HomeNet, pajisjen që mundëson internet shumë të shpejtë në shtëpi, pa nevojën e teknikun dhe pa lidhje telash. Mjafton ta ndizni dhe brenda 2 minutave, mund të lidhni pajisjet tuaja wireless dhe të lundroni pa ndërprerje, me shpejtësi 150 Mbps.

 

Por ky nuk është I vetmi avantazh. One Telecommunication ka bërë të mundur që aq thjeshtë sa e instaloni, po aq lehtë ta merrni edhe me vete kudo ku ju duhet internet i shpejtë, në mal, fshat apo plazh. Me rrjetin e përmirësuar 4G+ të evoluar të One, HomeNet do të jetë burimi juaj më i besuar i internetit. 

Me kontratë një vjeçare dhe dyvjçare, pajisjen e përfitoni falas. Gjithashtu, keni lirinë që ta kombinoni me një prej paketave One Unlimited. 

Vizito faqen ONE Telecommunications ose një prej 130 dyqaneve tona në të gjithë Shqipërinë për informacione të mëtejshme.

Friday, 30 October 2020 19:48 Last modified on Friday, 30 October 2020 19:57

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019