September 20, 2021

Caviar zbulon versionet luksoze të Samsung Galaxy Z Fold3 dhe Z Flip3 të dekoruara me kafka

Caviar zbulon versionet luksoze të Samsung Galaxy Z Fold3 dhe Z Flip3 të dekoruara me kafka

Pajisjet e reja të palosshme nga Samsung do të prezantohen zyrtarisht javën e ardhshme, mirëpo shitësi i smartphone-ve luksozë Caviar ka publikuar planet e tij për Galaxy Z Fold3 dhe Z Flip3 që tani.

Z Flip 3 do të ketë Catrina Calavera me 419 gurë të çmuar dhe ngjyra tepër vibrante. Kafka është e bazuar nga veprat e Diego Rivera. Gurët e çmuar të përdorur në këtë smartphone janë diamante, safirë, rubinë dhe smeraldë, bashkë me ar të bardhë 18 karatësh.

Z Fold3 do të ketë një pamje të errët me një kafkë të zjarrtë që është simboli i mbretit skandinav të zjarrit, Gjigandi Surt, të vendosur në xhamin e pasëm të smartphone-it. Trupi i tij është i përbërë nga titanium dhe në sytë e kafkës gjenden 2 rubinë.

Caviar reveals luxury versions of Samsung Galaxy Z Fold3 and Z Flip3, decorated with skulls

Caviar do të shesë vetëm 99 njësi të Ragnarok Z Fold3 për një çmim prej $10,770. Nga ana tjetër, Z Flip3 i mbuluar nga gurët e çmuar do të ketë një vlerë tronditëse prej $46,460 dhe numri i tyre do të jetë më i limituar, vetëm 20 njësi do të prodhohen.

Versionet e rregullta jo luksoze do të prezantohen në 11 gusht nga Samsung gjatë eventit Unpacked.

Thursday, 05 August 2021 02:40

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected].al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo