October 30, 2020

Ja sa i madh do të jetë realisht PlayStation 5

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Ja sa i madh do të jetë realisht PlayStation 5

Gjithë ajo fuqi duhet të zërë vendin që i takon, konsolja PS5 dihej që do të ishte më e madhja ndër gjenerata. Kështu nëse akoma nuk e ke porositur tavolinën e televizorit bën mirë ta konsiderosh informacionin e mëposhtëm.

Foto reale së bashku me vizore matëse janë bërë publike për të na dhënë një ide konkrete të dimensioneve të saja. Ndoshta Sony ka vendosur qëllimisht që të mbajë një qëndrim dominues me këtë konsole por nëse disave do t'u shkojë për shtat, fansave të vjetër të PS kompakt mundet të mos u pëlqejë edhe aq.

ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

Pamjet reale u postuan online nga Taiwan National Communications Commision, agjensia e cila aprovon komunikimet wireles në aparate në përdorim brenda republikës.

ezgif.com-webp-to-jpg_1.jpg

Ndërsa një përdorues në Twitter ka paraqitur disa ilustrime si do të duket PS5 afër një TV dhe konsoleve të tjera.
Vetë TV-ja është 32-inch, një përmasë më se e zakonshme për momentin, edhe gjenerata e më e fundit e konsoleve duket goxha XXL.

ezgif.com-webp-to-jpg_3.jpg

 

Monday, 21 September 2020 14:36 Last modified on Monday, 21 September 2020 15:10

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo