June 08, 2023

Një person i paidentifikuar ka shpenzuar $500,000 në Counter Strike: GO për të blerë një skin dhe një thikë

Një person i paidentifikuar ka shpenzuar $500,000 në Counter Strike: GO për të blerë një skin dhe një thikë

Ju mund të mendoni për shumë mënyra të ndryshme shpenzimi nëse do të kishit $500,000, mirëpo ky gamer duket se i ka të mirëpërcaktuar prioritetet e tij në jetë.

Ky person ende i paidentifikuar ka shpenzuar $500,000 në Counter Strike: Global Offensive për të blerë një bundle ku gjendej skin AK-47 “661” pattern ST MW me 4x Titan Holos dhe një gur i çmuar Karambit “387” blu në gjendje “të përdorur”. Pra me pak fjalë: një armë dhe një thikë dixhitale që do të përdoren në video-lojë.

Skin për AK-47 kushtoi $400,000, ndërsa thika $100,000 të tjera. Të gjithë personat që dijnë më tepër për Counter Strike: GO, thika është e njejta me Karambit, që njihet si skin më i shtrenjtë në këtë lojë. E vetmja diferencë me produktin e blerë është “gjendja e përdorur” e thikës.

$100,000 ka kushtuar thika që është në një gjendje “shumë të përdorur” në vend që të jetë “e re”, e cila kushton $1,5 milionë.

 

 

Përdoruesi zipeL tregoi në Twitter se kishte ndihmuar në mbylljen e marrëveshjes së dytë më të madhe në historinë e lojës. Identiteti i blerësit është ende i paditur, megjithatë disa raportime tregojnë se ai mund të jetë një koleksionues kinez, i cili ka në pronësi dhe skin-in Souvenir AWP Dragon Lore (që vlen më tepër se $100,000).

Wednesday, 26 April 2023 10:55

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo