January 29, 2022

5 këshilla se si të implementoni një strategji multichannel marketing

5 këshilla se si të implementoni një strategji multichannel marketing

Multichannel marketing është një metodë që shfrytëzon kanalet e ndryshme të marketingut për të shpërndarë mesazhin tuaj. këtu mund të përfshihen reklamimi në TV, rrjetet sociale, SEO dhe shumë më shumë. Idea pas kësaj strategjie është shpërndarja sa më e gjerë e mesazhit tuaj drejt të gjitha audiencave.

Më poshtë ne do të listojmë 5 këshilla se si jut ë hartoni dhe implementoni një strategji multichannel marketing.

Vlerëso Data Collection and Analysis

Gjëja e parë që duhet të konsideroni është se si do të grumbulloni dhe analizoni të dhënat përmes platformave të ndryshme. Këto të dhëna janë shumë të rëndësishme për ta bërë strategjinë tuaj të suksesshme.

Krijoni përmbajtje për t’i përdorur në platforma të ndryshme

Gjëja e dytë që duhet të konsideroni është krijimi i përmbajtjeve në platformat që do të përdorni për të reklamuar. Këtu përfshihen media posts, blog posts dhe letra të bardha.

https___specials-images.forbesimg.com_imageserve_5feb57aa90e6f589b85385a2_business-report-on-digital-tablet_960x0.jpg

Ndërvepro me blerësit në të gjithë platformat

Zakonisht kompani të ndryshme përdorin rrjetet sociale vetëm për të shpërndarë informacione pa ndërveprur me klientët e tyre. Kjo gjë bën që ndjekësit të jenë jo të kënaqur dhe të kërkojnë për alternative të tjera.

Përdor search ads të paguara në të gjitha platformat

Ju mund të paguani për search ads në platforma të ndryshme si Google, Amazon, Facebook dhe Instagram. Ju duhet ta përdorni këtë strategji në sa më tepër kanale të jetë e mundur.

“Ushqe” kontaktet tuaja

Pjesa e fundit që ju duhet të bëni është të vlerësoni mënyrën se si po i shfrytëzoni kontaktet tuaja. Sigurohuni që t’i kushtoni kohën e duhur në mënyrë që ato të bëhen klientë që paguajnë.

Friday, 31 December 2021 10:43

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019