March 23, 2023

E-Class dhe Seria 7 kanë një konkurent të denjë nga Genesis

E-Class dhe Seria 7 kanë një konkurent të denjë nga Genesis

Koreanët mesa duket veç smartphonëve dhe filmave dikan të bëjnë edhe diçka tjetër shumë mirë: Makinat.

Genesis është një markë e njohur për ambicien e saj kundrejt tregut të veturave luksoze një treg i mbizotëruar nga Mercedes Benz apo BMW në Europë.

Dhe pikërisht Mercedes Benz E-Class dhe BMW Seria 7 janë dy shenjestrat e Genesis G90. 3598250.jpg

Fotot e para të këtij mjeti kanë dalë dhe na lejo të të themi se është një bukuri për tu admiruar.
Me një look agresiv që anon nga Bentley dhe një bisht të prerë si Audi A7, G90 godet në pikat e duhura.
Një kabinë 5m e gjatë e cila vjen në me rrotst e prapme aktive ose 4x4.
Në brendësi është e mbushur me materiale fine, ekrane digjitale, dhe një tufë me teknologji asistimi të shoferit dhe 10 airbag për siguri maksimale.

Fatkeqësisht nuk do të ketë versione elektrike, linja e motorrave përfshin 2.0 diesel-turbo me 304 kuaj fuqi, 3.5 V6 me 380 kuaj fuqi dhe një më të vogël 2.2 me 210 kuaj fuqi.
Ky i fundit do të jetë i disponueshëm për Europën.

Ajo çka G90 sjell është nivele superiore rehatie në kabinë, përfshi izolim më të mirë dyersh dhe të zhurmave të motorrit. Hapësirë, relaks, lehtësi në komanda dhe në përgjithësi estetikë e kuruar për të dhënë deri në fund ndjesinë e një mid-range luksoz. 3598255.jpg

Nuk jemi mësuar ti shohim në rrugët e perëndimit për shkak të taksave të larta për automjete të importuara nga aq larg, por Genesis vazhdon të jetë e vendosur, dhe madje madje ka edhe diskutime për fabrika të kompanisë në perëndim.

Por nga çka shohim nuk do na vinte aspak keq.

Monday, 13 April 2020 22:03

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Gisela Shabani