August 11, 2022

Toyota do të prodhojë vetëm 100 makina të edicionit special Gran Turismo 7 Toyota Yaris

Toyota do të prodhojë vetëm 100 makina të edicionit special Gran Turismo 7 Toyota Yaris

Partneri i lojës Gran Turismo, Toyota, ka zbuluar një version special dhe të limituar të makinës Toyota Yaris, e cila jo vetëm që mban në emrin e saj Gran Turismo, por vjen dhe me një kopje falas të lojës për PS5.

Toyota Yaris GR Sport GT7 është e bazuar në modelin e rregullt të modelit Yaris që prodhohet prej vitesh nga kompania. Ky model përdor një motor hibrid 1.5 litërsh, i cili kombinon 90 kuajfuqi nga motori me djegie të brendshme dhe 80 kuajfuqi nga motori elektrik për të krijuar një forcë shtytëse totale prej 114 kuajfuqi.

image-1-3.webp

Ky version do të ketë të shfaqur në të gjithë interiorin e saj pamjen GT, e cila do të shfaqet dhe në çelësin e makinës. Të gjithë personat që e blejnë këtë makinë do të përfitojnë gjithashtu një kopje falas të lojës Gran Turismo 7 për PS5 dhe 3 muaj abonim në PS Plus.

Kjo është një strategji shumë e ngjashme me atë të Nissan në 2005, kur kompania prodhoi versionin e limituar Nissan 350Z Gran Turismo 4, e cila vinte së bashku me një konsolë PS2 dhe një kopje të Gran Turismo 4.

image-1-4.webp

Makina do të mund të porositet duke filluar nga data 4 mars, vetëm në Spanjë. Lista e çmimeve nuk është publikuar ende, por me shumë mundësi kjo makinë mund të kushtojë rreth $23,000.

Friday, 18 February 2022 09:40

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019