January 29, 2022

Sa rezistentë ndaj ujit janë pajisjet tona Android dhe iPhone?

Friday, 14 January 2022 10:11
Ne mund të na ketë qëlluar që pajisja jonë të laget nga një gotë uji e derdhur në tavolinë apo nga rënia në një pellg…

Samsung konfirmon shtyrjen e prezantimit të Exynos 2200 për ta prezantuar atë së bashku me serinë Galaxy S22

Thursday, 13 January 2022 01:08
Gjatë kohëve të fundit ka patur shumë spekulime mbi Exynos 2200. Ky është proçesori më i ri flagship nga Samsung i cili do të prezantohet…

Roboti me një palë “kthetra” po përdoret për të performuar histerektomi në 3 spitale në SHBA

Thursday, 13 January 2022 01:01
Një robot me “kthetra” i lidhur me dy krahë në formë humane kanë filluar të përdoren në 3 spitale të SHBA për të kryer histerektomi,…

Meta rrëmben dhjetëra punëtorë nga Microsoft dhe Apple

Tuesday, 11 January 2022 01:15
Fokusimi i lartë i kompanisë Meta në metaverse ka tërhequr vëmendjen e shumë punonjësve të Microsoft dhe Apple, të cilët kanë vendosur të lenë punët…

Kompanitë kryesore telefonike amerikane arrijnë marrëveshjen për shtyrjen e përhapjes së rrjetit 5G

Sunday, 09 January 2022 02:13
Dy nga kompanitë më të mëdha telefonike në SHBA kanë rëne dakord me kërkesën e qeverisë për të shtyrë përhapjen e rrjetit 5G. Skeretari i…

Tuneli Vegas Loop i kompanisë së Elon Musk cilësohet si një “kurth vdekjeje” pasi makinat ngecin në trafik

Saturday, 08 January 2022 01:30
Elon Musk ka arritur të ndërtojë tunele përmes “Boring Company” të cilat shkurtojnë kohën e udhëtimit drejt disa vendeve të caktuara. Mirëpo pas publikimit të…

Kosova dënon minimin e kriptomonedhave për shkak të krizës energjitike

Friday, 07 January 2022 09:56
Kosova ka vendosur të dënojë minimin e kriptomonedhave si një mënyrë për të ulur disi konsumin e energjisë elektrike, ndërkohë që e gjithë Evropa është…

79,3% e shqiptarëve përdorin rregullisht internetin por vetëm 22,8 % e tyre e përdorin përmes laptopit

Thursday, 06 January 2022 16:11
INSTAT ka publikuar me datë 13 dhjetor të vitit 2021 rezultatet e Anketës së Përdorimit të Teknologjisë së Informacionit, ku tregohet se interneti është një…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019