January 29, 2022

Pamjet e bëra leak të Vivo Watch 2 tregojnë formën e rrumbullakët dhe suportin për telefonata

Pamjet e bëra leak të Vivo Watch 2 tregojnë formën e rrumbullakët dhe suportin për telefonata

Vivo Watch deklaroi gjatë shtatorit se është duke punuar për të sjellë një version të ri orave smart. Ndërkohë që ne presim për informacione zyrtare nga kompania përsa i përket gjeneratës së dytë të smartwatch, në internet kanë filluar të qarkullojnë disa renders dhe specifika të Vivo Watch 2.

Këto renders tregojnë se Vivo Watch 2 do të ketë një dizajn të rrumbullakët dhe do të vijë në 2 opsione të ndryshme për sa i përket rripit të orës, atë me material lëkure dhe atë me material silikoni.

gsmarena_001.jpg

Kjo orë do të ofrojë heart rate monitoring, siç duket në foton që ndodhet në qendër, numërimin e hapave, GPS brenda orës dhe suport për telefonata. Shërbimi i fundit nuk është një surprizë, pasi dhe në raportimet e mëparshme tregohej se Vivo Watch 2 do të vinte me funksionalitet eSIM.

Leaker-i tregoi gjithastu se ky smartqatch do të vijë më një bateri që ka kapacitet 501mAh. Ky kapacitet është më i madh se ai i baterive të përdorura në versionet e mëparshme 42 (226mAh) dhe 46mm (478mAh), gjë që tregon se mund të ketë një jetëgjatësi më të mirë.

Data e prezantimit të gjeneratës së dytë të Vivo Watch 2 nuk është bërë e ditur akoma.

Thursday, 25 November 2021 23:59 Last modified on Friday, 26 November 2021 19:49

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019