September 20, 2021

Ja çfarë ndodh gjatë një minuti në internet në 2021

Ja çfarë ndodh gjatë një minuti në internet në 2021

Bota dixhitale është një univers më vete i cili po zgjerohet vazhdimisht me hapa galopantë.

Sipas disa të dhënave të përpiluara nga Lori Lewis të cilat u publikuan në site-n AllAccess, 60 sekonda në web në 2021 konsistojnë në më tepër se 500 orë përmbajtje të publikuara në YouTube, 695,000 stories të shpërndara në Instagram dhe pothuajse 70 milionë mesazhe të dërguara përmes WhatsApp dhe Facebook Manager.

Gjatë së njejtës kohë regjistrohen më tepër se 2 milionë swipesTinder, 5,000 downloadsTikTok dhe një shifër marramendëse prej $1.6 milionë në blerje online.

Për më tepër ndiqni chart-in e mëposhtëm.

Wednesday, 04 August 2021 01:40

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo