November 27, 2020

LG regjistron patentën e një laptopi me ekran të rrotullushëm

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
LG regjistron patentën e një laptopi me ekran të rrotullushëm

Smartphoni i Oppo, konceptet e TCL dhe televizori ekstravagant i LG na konfirmojnë se ekranet me zgjatje apo të rrotullueshëm janë trendi i radhës pas atyre me palosje. U bë e ditur pak kohë më parë se LG ka regjistruar një patentë për një smartphone me këtë teknologji, e tani marrim vesh se është duke u konsideruar edhe një laptop.

gsmarena 001

Patenta e re tregon një ekan 17" i cili del nga tastiera, përmasa e tij mund të modifikohet nga 13" e më lart. Duket se edhe tastiera me track-padin mund të palosen me njera tjetrën, për të marrë sa më pak hapësirë. Koncepti duket mjaft interesant, i zbatuar duhet të jetë diçka për t'u soditur.

gsmarena 002

Kujtojmë se si çdo patentë, as kjo nuk është e sigurt nëse konkretizohet ndonjëherë. Por është padyshim bukur të dëshmosh trendet e reja dhe drejtimet që design-i i aparateve teknologjike po merr.

Saturday, 21 November 2020 14:01

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo