May 28, 2022

Google Earth dhe StreetView kanë hedhur në hartë 98% të zonave të banuara

Google Earth dhe StreetView kanë hedhur në hartë 98% të zonave të banuara

Një informacion i pazubuluar ndonjëherë është bërë i ditur për publikun nga Google. Sipas kompanisë, shërbimet e saj Earth dhe Street View kanë hedhur në hartë 98% të zonave të banuara në të gjithë botën duke shënuar pak më shumë se 57 milion kilometra rrugë, ekuivalente me 400 xhiro rreth botës, të cilat ju mund ti navigoni dhe harxhoni orë te tëra duke i zbuluar në web dhe mobile.
Shërbimi i krijimit të hartave nga vetë Google nisi në 2007 dhe ky sukses është rezultat i një pune 12 vjeçare.

Sunday, 15 December 2019 19:33 Last modified on Sunday, 15 December 2019 19:35

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019