September 22, 2020

ONE po dhuron një iPhone 11 dhe një Galaxy Note 20. Ja si t'i fitosh

Vlerëso këtë lajm
(10 votes)
ONE po dhuron një iPhone 11 dhe një Galaxy Note 20. Ja si t'i fitosh

ONE hyn në Shqipëri me këmbë të mbarë dhe kjo vërtetohet nga dhuratat që ka vendosur të japë që në fillim.

Giveaway i organizuar në Instagram do të shpërblejë dy fitues me një iPhone 11 dhe një Samsung Galaxy Note 20.

Për t'u bërë pjesë e lojës duhet të ndjekësh këto hapa:

  • Shkrep një foto kudo që të shohësh logon One
  • Postoje në Instagramin tënd dhe bëj tag @one.albania e shkruaj #cdoditememire
  • Bëj follow @one.albania
  • Mbaje profilin publik

Loja zgjat nga data 11 deri 18 shtator 2020 dhe 2 fotot me më shumë pëlqime do të shpallen fitues në 21 shtator 11:00@one.albania.

Kujdes! Liket fallco do të kontrollohen dhe mund t'ju skualifikojnë.

Tuesday, 15 September 2020 21:35 Last modified on Wednesday, 16 September 2020 16:55

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo