September 22, 2020

Shiko live "Time Flies" nga Apple

Vlerëso këtë lajm
(2 votes)
Shiko live "Time Flies" nga Apple

Thjesht minuta na ndajnë nga eventi i shumëpritur i Apple "Time Flies"
Ndryshe nga shtatorët e tjerë tradicionalë kësaj radhe nuk do të lançohet iPhone i ri por padyshim do të ketë mjaft aparate e të reja si iPad, Apple Watch dhe sisteme të reja operative

Si çdo gjë tjetë në 2020 edhe kjo konferencë do të mbahet online, për ta ndjekur kliko tek video më poshtë. 

 

Tuesday, 15 September 2020 16:44 Last modified on Tuesday, 15 September 2020 20:33

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo