September 20, 2021

Ja sa do të kushtojë iPhone 13 në Evropë

Ja sa do të kushtojë iPhone 13 në Evropë

Në eventin e ditës së martë, Apple prezantoi serinë e re të iPhone-ve, bashkë me Apple Watch dhe iPad të rinj. Për të ndjekur prezantimet kryesore të këtij eventi klikoni këtu.

Njësoj si vitin e kaluar, linja e iPhone 13 përbëhet nga: iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max, të cilët ruajtën një dizajn të njejtë me paraardhësit. Më poshtë keni të renditura çmimet zyrtare të këtyre smartphone-ve në Evropë sipas versioneve përkatëse.

  • iPhone 13 mini

128 GB: 839€

256 GB: 959€

512 GB: 1.189€

  • iPhone 13

128 GB: 939€

256 GB: 1.059€

512 GB: 1.289€

  • iPhone 13 Pro

128 GB: 1.189€

256 GB: 1.309€

512 GB: 1.539€

1 TB: 1.769€

  • iPhone 13 Pro Max

128 GB: 1.289€

256 GB: 1.409€

512 GB: 1.639€

1 TB: 1.869€

Wednesday, 15 September 2021 01:06

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo