January 19, 2021

iPhone 13 nuk do të ketë portë karikimi

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
iPhone 13 nuk do të ketë portë karikimi

iPhone 12 nuk ka shumë që ka dalë por fansat kanë nisur spekulimet për iPhone13 apo sido që do të quhet. 

Leakeri i famshëm i Apple, Jon Prosser ka ndarë me ndjekësit e tij në YouTube parashikimet për gjeneratën e ardhshme. Sipas tij prezantimi i MagSafe është mënyra e kalimit nga Lightning Cable në një lidhje pa porta duke shmangur në këtë mënyrë universalitetin e USB-C.

Megjithatë ai pranon se jo të gjithë modelet do të jenë pa port por të paktën njëri prej tyre. Qartazi një eksperiment i guximshëm. Lidhja unike e MagSafe me magnete dhe pa kabull duket si zgjidhje ideale, sa do të zbatohet mbetet për t'u parë.

 

 

Friday, 27 November 2020 14:47 Last modified on Friday, 27 November 2020 18:04

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo