August 11, 2020

Call of Duty: Warzone do të integrojë një tren që qarkullon nëpër hartë

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Call of Duty: Warzone do të integrojë një tren që qarkullon nëpër hartë

Sezoni 5 i Call of Duty: Warzone është gati tek dera, dhe ndryshime integrale duken në horizont.

Një trailer i lojës është publikuar nga CoD News, në pamje duket bordi i një treni dhe një helikopter që fluturon sipër. Lart në qendër të ekranit shkruan 5 Gusht 2020, çka indikon kur mund të fillojë sezoni i ri apo kur mund të kemi një dalje zyrtare.

 

Kjo mbështet zërat e fundit të cilët flasin për përditësimin më të fundit të kësaj battle royale: një tren i mbushur me mallra i cili do të qarkullojë përreth hartës. Njejtë si tek Apex Legends.

Nga ana tjetër raportohet për ndryshime rrënjësore teksa Warzone përpiqet të largohet edhe më tej nga estetika e Modern Warfare dhe tenton të ngjajë më shumë me Call of Duty Cold War.
Kjo vjen sigurisht edhe prej gjetjes së bunkerëve të luftës së ftohë nëpër hartë që në maj, duke përforcuar më shumë mundësitë e lëshimit të CoD Cold War dhe stilizimit të Warzone pas saj.

Tuesday, 21 July 2020 17:17

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo