January 28, 2023

Tekken 8 konfirmon se do të marrë pjesë në The Game Awards gjatë javës së ardhshme

Tekken 8 konfirmon se do të marrë pjesë në The Game Awards gjatë javës së ardhshme

Tekken 8 është një ndër lojrat e konfirmuara të cilat do të marrin pjesë në The Game Awards gjatë javës së ardhshme. Adresa zyrtare e Tekken në Twitter publikoi thjeshtë një mesazh “Përgatituni” për të gjithë fansat e lojës duke i kërkuar atyre të presin datën 8. Asnjë informacion tjetër nuk është konfirmuar se cili do të jetë çmimi i fituar nga kjio lojë.

Tekken 8 fillimisht u prezantua gjatë Evo 2022 në gusht përmes një videoje ku shfaqet personazhi kryesor Kazuya Mishima dhe frazën ikonike të lojës “get ready for the next battle”.

Dy muaj më vonë, gjatë PlayStation State of Play në shtator, Tekken 8 u prezantua zyrtarisht për herë të parë. Kazuya dhe dajli i tij Jin Kazama u shfaqën ndërsa luftonin në një stuhi të madhe dhe fansat arritën të vinin re të gjitha përmirësimet grafike dhe efektet e reja të lojës.

Tekken 8 është versioni më i ri nga kjo lojë dhe e para që nga viti 2017. Loja do të lançohet në PlayStation 5, Xbox Series X/S dhe PC.

Saturday, 03 December 2022 09:58

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo