January 29, 2022

40 video-lojrat më të pritura të vitit 2022

40 video-lojrat më të pritura të vitit 2022

Gjatë vitit 2022 pritet të prezantohen shumë lojra të reja, të cilat shtynë publikimin e tyre për shkak të pandemisë. Bazuar në trailer-at e mrekullueshëm, duket se studio po bëjnë maksimumin për të rritur kualitetin e këtyre video-lojrave.

Me poshtë ne do të përmendim një listë me 40 video-lojrat më të mira që do të prezantohen gjatë këtij viti.

Horizon Forbidden West (18 shkurt në PlayStation 5 dhe 4) 

maxresdefault.jpg

Më në fund lojtarët do të ribashkohen me Aloy, një luftëtare e cila niset në një udhëtim për të gjetur mamanë e saj dhe zbulon një sekret se si Amerika u shkatërrua dhe u rindëruta. Forbidden West nuk premton vetëm përgjigjen e disa pyetjeve të rëndësishme rreth Aloy, por edhe fokusimin mbi misionin e saj.

Gran Turismo 7 (4 mars në PlayStation 5)

Gran-Turismo-7-Most-Anticipated-Video-Games.webp

Video-loja mjaft e njohur vjen tashmë me grafika mahnitëse për të bindur lojtarët që nuk janë aq të apasionuar pas makinave të luajnë këtë lojë. Ylli i vërtetë i Gran Turismo 7 do të jetë controller-i i Play Station 5, me feedback haptik dhe shërbimet adaptive trigger që do ta bëjnë drejtimin e makinës “shumë real”.

Rainbow Six: Extraction (20 janar në PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia dhe PC)

Rainbow-Six-Extraction-Most-Anticipated-Video-Games.webp

Fillimisht e emërtuar Rainbow Six: Quarantine, kjo lojë është një produkt i lojës mjaft të famshme nga Ubisoft Rainbow Six: Seige. Në këtë version të ri, lojtarët bashkohen në ekipe për të luftuar kundër alienëve.

Pokemon Legends: Arceus (28 janar në Nintendo Switch)

Pokemon-Legends-Arceus-Most-Anticipated-Video-Games_copy.webp

Pokemon ka përdorur të njetën formulë prej dekadash, dhe tashmë ka ardhur momenti për një ndryshim. Arceus do të jetë një open-world game që inspirohet nga Breath of the Wild dhe Monster Hunter, dhe ngjarjet zhvillohen në një kohë para se humanët të jetonin në harmoni me Pokemon.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (18 mars në PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia dhe PC)

Stranger-of-Paradise-Final-Fantasy-Origin-Most-Anticipated-Video-Games_copy.webp

Kjo lojë do të jetë e tejmbushur me aksion. Dhe pse gameplay do të jetë disi ndryshe, studio Team Ninja ka siguruar fansat e Final Fantasy se njohuritë do të jenë të njejta.

God of War Ragnarok (në pritje të datës së lançimit)

God-of-War-Ragnarok-Most-Anticipated-Video-Games_copy.webp

Në këtë video-lojë vazhdon të trajtohet historia e gjysmëzotit Kratos dhe birit të tij Atreus. Kratos dhe Atreus përballen me Ragnarok, ose fundin e botës. Dhe mënyra e vetme se si ato mund ta shmangin fundin është sigurisht, lufta. Gjithashtu Kratos do të përballet dhe me Thor.

 

Dying Light 2: Stay Human (4 shkurt PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Sifu (8 shkurt në PlayStation 5, PlayStation 4 dhe PC)

Elden Ring (25 shkurt në PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One dhe PC)

Tiny Tina’s Wonderlands (25 mars në PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One dhe PC)

Forespoken (24 maj në PlayStation 5 dhe PC)

The Day Before (21 qershor në PC, në pritje të datës së lançimit për PlayStation 5, Xbox Series X|S)

Starfield (11 nëntor në Xbox Series X|S dhe PC)

Arc Raiders (në pritje të datës së lançimit)

Avatar: Frontiers of Pandora (në pritje të datës së lançimit)

Bayonetta 3 (në pritje të datës së lançimit)

Bear and Breakfast (në pritje të datës së lançimit)

The Callisto Protocol (në pritje të datës së lançimit)

Card Shark (në pritje të datës së lançimit)

Choo-Choo Charles (në pritje të datës së lançimit)

Dune: Spice Wars (në pritje të datës së lançimit)

Ghostwire: Tokyo (në pritje të datës së lançimit)

Goodbye Volcano High (në pritje të datës së lançimit)

Gotham Knights (në pritje të datës së lançimit)

Hogwarts Legacy (në pritje të datës së lançimit)

Hallow Knight: Silksong (në pritje të datës së lançimit)

Kirby and the Forgotten Land (në pritje të datës së lançimit)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (në pritje të datës së lançimit)

Little Devil Inside (në pritje të datës së lançimit)

Lord of the Rings: Gollum (në pritje të datës së lançimit)

Marvel’s Midnight Suns ) në pritje të datës së lançimit)

Nightingale (në pritje të datës së lançimit)

OxenfreeII: Lost Signals (në pritje të datës së lançimit)

Planet of Lana (në pritje të datës së lançimit)

Redfall (në pritje të datës së lançimit)

Somerville (në pritje të datës së lançimit)

Splatoon 3 (në pritje të datës së lançimit)

Stray (në pritje të datës së lançimit)

Suicide Squad: Kill the Justice League (në pritje të datës së lançimit)

Tunic (në pritje të datës së lançimit)

 

 
Sunday, 09 January 2022 01:44

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019