May 18, 2021

F1 2021 do të prezantohet në 16 korrik për PlayStation, Xbox dhe PC

F1 2021 do të prezantohet në 16 korrik për PlayStation, Xbox dhe PC

EA do të prezantojë lojën e parë nga Codemasters që nga blerja e saj pre $1.2 miliardë në shkurt. Bëhet fjalë për F1 2021, e cila do të jetë e aksesueshme në PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/s dhe Steam nga data 16 korrik.

Edicioni më i fundit i serisë përfshin një career mode të zgjeruar me opsionin two-player. Tani ju do të keni mundësinë të bashkoheni me një shok ose të garoni kundër tij në një garë online, megjithëse EA nuk e ka konfirmuar akoma nëse F1 do të ofrojë suport per cross-play. Një tjetër komponent i ri i career mode do të jetë starti me sezonin e vërtetë, i cili do t’ju lejojë të garoni në çdo pikë të sezonit aktual të F1 me pilotët e vërtetë.

F1 2021 gjithashtu prezanton një story mode të quajtur Breaking Point. Fillimisht ju do të nisni të garoni në Formula 2 dhe do të mundoheni të ngjiteni në kategorinë F1. Në këtë mënyrë ju do të përjetoni emocionet dhe rivalitetin e garimit në nivelin më të lartë.

Aspekte të ndryshme nga lojërat e mëparshme do të rikthehen, bashkë me My Team, two-player splitscreen dhe opsionet për një sezon të shkurtër.

Friday, 16 April 2021 00:06

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo