May 18, 2021

Çfarë funksioni ka arma The Recycler në Fortnite

Çfarë funksioni ka arma The Recycler në Fortnite

Sezoni i 6 i Fortnite u publikua dhe zhvilluesit e lojës janë duke punuar për të sjellë përmbajtje të reja në këtë lojë. Shumë fansa janë bërë kuriozë dhe kanë bërë pyetje të ndryshme të lidhura me lojën. Një ndër to është mënyra si The Recycler funksion dhe si ta gjejmë këtë armë.

The Recycler është një armë e re e shtuar në lojë, e cila mund të gjendet në ishull dhe shfaqet krejt rastësisht në një vend të caktuar. Gjëja që e bën të veçantë këtë armë është se ajo nuk përdor municione të zakonshme por përdor objekte si pemë, gurë ose metale për të krijuar municionin e saj.

 

 

Kjo armë është e aksesueshme në tre forma të ndryshme duke përfshirë formën Rare, Epic dhe Legendary. Ajo mund të gjendet në kutitë e furnizimit, chests ose në dysheme.

Lista e sfidave të përjavshme është prezantuar nga zhvilluesit dhe përmban:

  • Set structures on fire (10)
  • Search chests (7)
  • Eliminate opponents with weapons of Rare rarity or higher (3)
  • Shockwave wildlife using a shockwave grenade or bow (1)
  • Tame wildlife (1)
  • Deal damage to opponents with The Recycler (300)
  • Revive a teammate (1)

Zhvilluesit e lojës kanë konfirmuar se së shpejti do të prezantohet dhe një skin i ri, Batmanskin.

Friday, 09 April 2021 18:21

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo