November 27, 2020

Një gjyshe super cool që luan të paktën 8 orë video lojra në ditë

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Një gjyshe super cool që luan të paktën 8 orë video lojra në ditë

Kush është jashtë jetës së video game, shpesh e sheh atë si një kalim kohe për adoleshentë e të papunë. 

Bridget Odlin një 76 vjeçare nga Lincolnshire, është historia e duhur për të kuptuar mirë përmasat e një lifestyle të jetës moderne. Gjyshja e 9 nipa e mbesave dhe 2 stërnipave e mori konsolen e saj të parë përpara 40 vjetësh. 

Sot e kësaj dite ajo shpenzon të paktën 8 orë në ditë duke luajtur e madje rrëfen se nëse zgjohet në 2 të natës dhe i ka ardhur në mendje zgjidhja e një misioni, nuk heziton të ndezë konsolen dhe të çojë deri në fund sfidën e radhës. 

0 embedded4519543

 

Hera e parë që ajo u ndesh me një konsole ishte kur i bleu të birit një Nintendo me Super Mario në të. Ajo ishte kurioze për ta provuar por i biri nuk besonte se mamat janë për vido lojra. I shoqi i saj, Philip vendosi t'i blinte asaj një konsole të vetën, e tashmë i dhuron asaj çdo Nintendo e PlayStation të ri. 

Bridget e cila vuan edhe nga shqetësimet e mushkrisë, ka thënë se videolojrat e kanëshpëtuar atë nga karantina, pasi të rrinte mbyllur në shtëpi nuk ka qenë fare problem për të. Kjo periudhe e aktivitet ka shërbyer për t'u lodhur më shumë me nipat e stërnipat. 

E përtej kësaj ajo është një lojtare profesioniste, e cila merr pjesë në ligat më të rëndësishme të momentit. 

E kush nuk do të donte ta kishte një super gjyshe të tillë? Pjesë të skuadrës në CoD apo CS: Go.

Sunday, 08 November 2020 14:10 Last modified on Monday, 09 November 2020 15:29

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo